Televizija įgyvendino S. Paukščio svajonę vėl išvysti O. Pikul

Oksana Pikul-Jasaitienė – gražiausia Lietuvos pramogų pasaulio moteris? Bent jau tuo neabejoja garsus fotomenininkas Saulius Paukštys, kuriam dainininkė taip imponuoja, jog susitikimą su ja vyras pavadino viena iš gyvenimo svajonių.

S.Paukštys ir O.Pikul-Jasaitienė nesimatė daug metų.
S.Paukštys ir O.Pikul-Jasaitienė nesimatė daug metų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2014, 11:38 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 10:40 AM

„Pastaruoju metu Oksanos žvaigždė – itin ryški, jos pilna spaudoje, televizijoje, socialiniuose tinkluose. Žmonės ją pastebi, aptarinėja, vertina. Vieni myli, kiti nekenčia. Pats manau, kad ji ne tik labai graži, bet ir protinga, taip pat labai nuoširdžiai ir laisvai bendraujanti asmenybė. Todėl sumaniau su ja susitikti, o čia ir svajonių anketa po ranka papuolė“, – LRT televizijos laidai „Svajonę turiu“ sakė fotomenininkas S. Paukštys.

Vilnietis neslėpė, kad su Oksana jis yra pažįstamas, tiesiog labai seniai matėsi. „Turbūt ne visi žino, kad Oksana yra talentinga grimo meistrė, tad dar kokiais 2008-aisiais man padėdavo fotografuoti. Atsimenu kartą sykiu darėme amžiną atilsį prezidento Algirdo Brazausko portretą. Pavyko visai neprastai. Žodžiu, laiką leidome maloniai ir turiningai. Buvo smagu tai prisiminti“, – pasakojo „Svajonę turiu“ dalyvis.

Išvydęs Oksaną po kelerių metų pertraukos fotomenininkas neliko nusivylęs. „Kad išgražėjusi, tai jau tikrai. Vadinasi, naujausios nuotraukos nemelavo ir jos išvaizda – tokia pat kaip realybėje. Smagiai paplepėjome apie senus gerus laikus. Tiesa, laidos režisierė vis ragino pereiti nuo asmeninių temų prie bendresnių, bet kad mūsų pokalbis liejosi laisvai, ne taip jau lengva jį buvo pertraukti“, – šyptelėjo S. Paukštys.

Tuo tarpu dar vieną šou „Svajonę turiu“ dalyvę Ireną Antaniną kankina kelionių alkis. Devintą dešimtį įpusėjusi moteris vis dar trokšta plėsti pažinimo horizontus bei ragina keliauti ir kitus Lietuvos senjorus. Ponia Irena Antanina ilgus metus dirbo gide, tad yra mačiusi daug šalių. Tačiau tai buvo jau seniai. Dabar moteris keliauti galimybių turi mažiau, todėl kreipėsi į laidos rengėjus. Vilnietė užsiminė, kad labai norėtų paviešėti Krokuvoje, mieste, kuriame buvo prieš daug metų, ir savo akimis išvysti, kaip jis pasikeitė.

„Tai buvo nuostabi patirtis. Kelionės visuomet atsiperka, praplečia akiratį, leidžia laisviau kvėpuoti. Norėčiau, kad kuo daugiau mūsų senjorų galėtų pamatyti kitus kraštus. Jei turite kelionių alkį, neapleiskite jo, juk svajonės turi savybę pildytis“, – ragino ponia Irena Antanina.

Trečiąją šou dalyvę Danutę savo svajonės link pastūmėjo dukra. Ji užpildė laidos anketą, kurioje paprašė jos mamą išmokyti jogos paslapčių. „Nesu sportininkė, per gyvenimą neturėjau mėgstamos sporto šakos, bet dažnai su dukra pakalbėdavome, kad reikia dažniau pajudėti, pastiprinti organizmą, pagerinti fizinę formą. Metai daro savo. Tik va, prisiversti, rasti laiko, valios ir galų gale lėšų tiems sportams vis nepavykdavo. Galu gale dukra štai tokiu netikėtu būdu pastūmėjo mane į jogos glėbį“, – pasakojo 53-ejų kaunietė.

Danutę laidos rengėjai supažindino su Jogos centro siūlomomis galimybėmis ir užtikrino, kad moteris gautų pirmąsias pamokas. „Tame centre man padarė įspūdį viskas – pradedant mokytojais, baigiant baldais, daiktais ir kvapais. Supratau, kad joga man tinka, kadangi apima viską – ir fizinę, ir dvasinę būklę, be to, padeda atsipalaiduoti. Panašu, kad būsiu radusi mėgstamą užsiėmimą“, – džiūgavo ponia Danutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.