Tūkstančių palaikymo sulaukęs kūrėjas nepanoro parodyti veido

Portalo lrytas.lt redakcijoje įteikti prizai projekto „Blogometras“ nugalėtojams. Geriausiais vaizdo tinklaraštininkais galintys save vadinti jaunuoliai apdovanojimų metu atskleidė savo didžiausias svajones. Videovaizdelių kūrėjai papasakojo, kaip tapo „vlogeriais“, ir atskleidė sėkmės receptus, kuriais vadovaudamiesi internete subūrė daugybę gerbėjų.

Projekto „Blogometras“ nugalėtojai džiaugėsi prizais ir didžiuliu gerbėjų palaikymu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Projekto „Blogometras“ nugalėtojai džiaugėsi prizais ir didžiuliu gerbėjų palaikymu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laurynas Dubrovskis

Dec 11, 2014, 11:41 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 10:40 AM

Brolių Artūro ir Miroslavo Traškų vaizdo įrašai projekto metu surinko daugiau kaip 220 tūkst. gerbėjų balsų. Anot Artūro Traškos, pagrindinis jų koziris projekte buvo geras humoro jausmas. „Stimo Media“ atstovaujantys vaikinai „Blogometre“ užėmė pirmąją vietą, jiems atiteko specialus „Apple“ prizas – mobilusis telefonas „Iphone 6“.

„Manau, kad mūsų stiprybė projekte buvo gerbėjai ir mokėjimas prajuokinti kitus. Šiais laikais mažai kas tai moka. Laimėtą telefoną atiduosiu broliui, aš esu patenkintas savuoju. Aišku, jis turės man už jį primokėti, nes prizas juk bendras“, – juokėsi A.Traška.

A.Traška prisiminė, kaip su broliu sukūrė pirmąjį savo videoįrašą, nuo kurio ir prasidėjo jų, kaip vaizdo tinklaraštininkų, karjera. „Su broliu kurti videovaizdelius pradėjome prieš keletą metų, kai sugalvojome padaryti kalėdinį sveikinimą. Sulaukėme daug palaikymo, gerų atsiliepimų ir daugybės peržiūrų, todėl nutarėme šios veiklos neapleisti. Dabar turime bendrą svajonę – atsidaryti savo filmavimo studiją, kurioje galėtume atskleisti visus savo kūrybinius gebėjimus“, – ateities planais dalijasi projekto „Blogometras“ nugalėtojas.

Antrąją vietą projekte užėmė Igoris Shishkinas, jis surinko daugiau kaip 158 tūkst. balsų. Savo tikrosios tapatybės nenorintis atskleisti ir personažą toliau kuriantis vaikinas teigia, jog tokie rezultatai nebūtų pasiekti, jeigu ne kaliniai.

„Labai noriu padėkoti  Pravieniškių, Lukiškių ir Turniškių gyventojams, kurie už mane daugiausia balsavo. Greičiausiai šį „Ipad“ atiduosiu savo nesantuokiniam vaikui, kuris ras ką su juo veikti. Gal parduos kokiame nors turguje? O aš galėsiu naudotis „Iphone“, kurį atimsiu iš pirmosios vietos laimėtojo Artūro“, – savo kuriamam personažui ištikimas išlieka „Blogometre“ antrąją vietą užėmęs I. Shishkinas.

Trečiosios vietos nugalėtoja Ieva Maslauskaitė prizo atsiimti negalėjo dėl mokslų uostamiestyje. Tačiau mergina patikino, kad džiaugiasi laimėjusi „Ipad mini“, ir siunčia linkėjimus savo gerbėjams. I.Maslauskaitė viso projekto metu surinko daugiau kaip 135 tūkst. balsų.

Populiaraus lrytas.lt projekto metu vaizdo tinklaraštininkai ne tik papildė savo gerbėjų būrį, bet ir garbingai gali vadintis vienais populiariausių vaizdo tinklaraštininkų Lietuvoje. Prisiminti ir peržiūrėti visus videoįrašus galite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.