„Ledynmečio“ herojai Kaune įnirtingai ruošiasi pasirodymams

Po pasirodymo Kaune trupė vyks į Sankt Peterburgą, vėliau – į Maskvą.

„Ledynmetis Live!" grupė penktadienį nuo pat ryto ruošėsi vakaro pasirodymui.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Ledynmetis Live!" grupė penktadienį nuo pat ryto ruošėsi vakaro pasirodymui.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2014-12-12 13:57, atnaujinta 2018-01-19 08:07

Arenoje vyko generalinė repeticija prieš šį savaitgalį vyksiančius visai šeimai skirtus nuotaikingus grupės „Ledynmetis Live!“ pasirodymus.

Pirmasis dviejų valandų trukmės dviejų dalių spalvingas ir nuotaikingas spektaklis, kupinas choreografijos, akrobatikos numerių, specialiųjų efektų, vyks šį vakarą.

Pasirodyme dalyvausiantys per 40 veikėjų labai įspūdingi. Ypač mamutai – gigantiškos konstrukcijos, kurios juda žmonių, pasitelkusių specialią techniką, pastangomis.

Žiūrovams įspūdį paliks itin tikroviški herojų kostiumai, slepiantys ne vieną tarptautinių dailiojo čiuožimo varžybų laimėtoją.

Publika jausis tarsi atsidūrusi kino filmo filmavimo aikštelėje. Šou ant ledo „Ledynmetis Live!“ atkartos animacinio kino filmo siužetinę liniją, tačiau jame pasirodys ne tik senieji, bet ir nauji „Ledynnečio“ personažai.

Beveik 100 žmonių trupė „Ledynmetis Live!“ su reikalinga įranga į Kauną iš Minsko atvyko praėjusį pirmadienį. Jau kitą dieną arenoje buvo pradėtas lieti ledas. Jam paruošti prireikė ne tik dešimčių tūkstančių litrų vandens, bet ir 100 kilogramų baltų dažų.

Artistai antradienį skyrė pažinčiai su miestu. Juos ypač sužavėjo vaikų, kuriuos jie sutiko Maltos ordino globojamame vaikų centre, nuoširdumas ir, be abejo, neįprastai atrodanti Kauno eglutė.

Legendinius „Ledynmečio“ herojus kauniečiai visą savaitę galėjo sutikti ir su jais įsiamžinti įvairiose miesto vietose bei renginiuose.

Bilietai į į šį šou tirpo labai greitai. Iš pradžių buvo planuoti trys pasirodymai, vėliau „Žalgirio“ arenoje nutarta surengti dar du papildomus šou ant ledo.

Po pasirodymo Kaune trupė vyks į Sankt Peterburgą, vėliau – į Maskvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.