„Lietuvos talentų“ finalininkams prireiks daugiau erdvės

„Lietuvos talentai“ antrasis finalas – sekmadienį, gruodžio 14 dieną, 19.30 val. Tiesioginiame eteryje ant scenos žengs šokėjai, dainininkai, muzikantai bei gyvūnų dresuotojai. Kai kurie iš jų – broliai ir sesės. Keli iš šių pasirodymų išsiskirs tuo, kad įprastoje scenoje tiesiog neišsiteks.

Didesnės erdvės prireiks iki antrojo finalo atžygiavusiam žirgui Pumpurui.
Didesnės erdvės prireiks iki antrojo finalo atžygiavusiam žirgui Pumpurui.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2014, 12:24 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 8:20 AM

Didesnės erdvės prireiks žirgui, vardu Pumpuras, ir latviams „Greentrials“, kurie savo sugebėjimus demonstruos tiesiogiai iš erdvesnės studijos. Pora neįtikėtinai dviračius valdančių latvių finale į savo gretas pakvies dar vieną komandos narį, kuriam neabejotinai prireiks daugiau, nei įprasta, vietos.

„Esamoje scenoje netilpsime, nes ketiname pasiekti didelį greitį“, – apie būsimą pasirodymą šypsodamas užsiminė Janis Lacis. Tiesioginės TV3 transliacijos metu vaikinai ketina į šou vyksiančią studiją įvaryti autobusiuką.

Nenuostabu, kad didesnės erdvės prireiks ir žirgui Pumpurui. Vasarą savo talentą demonstravęs lauke, dėmesį mėgstantis Pumpuras šįkart įsikurs po stogu. Pasak žirgo dresuotojo Severino Paulausko, visa tai – dėl saugumo, mat viena sarčio kanopa spaudžiasi į žemę pusės tonos svoriu. Ilgiausius Lietuvoje karčius turinčio devynerių metų žirgo pasirodymas visiškai skirsis nuo to, ką „Lietuvos talentų“ atrankose išvydo žiūrovai. Šįkart tai bus spektaklis „Spragtukas“, ir Pumpuras net atsisės ant sėdmaišio.

„Lietuvos talentų“ finale pasirodys ir jau du dešimtmečius gyvūnus dresuojanti Itana Januševičienė. Pudelius labiausiai mėgstanti I.Januševičienė šįkart pasirodys lydima dekoratyvinių balandžių. Paklausta, kokį pasirodymą ruošia finalui, moteris palygindama pasakojo, kad atrankoje atliktas numeris su pudeliais buvo kur kas žaismingesnis ir išdykėliškesnis, o šįkart laukia kur kas lyriškesnis, romantiškesnis pasirodymas.

Tarp dešimties dalyvių – ir „Žiedų valdovo“ dainą atliksiantis latvis Richardas Berzinis, dviejų brolių ir sesės gatvės šokių grupė „In*Beat“, grojantys bei šokantys Meda ir Naglis Variakojai, „Čili“ vaikinų pučiamųjų grupė, smuikininkė Aistė Mikutytė, kūrinį apie Lietuvą atliksiantys Gintarė ir Kipras bei šokių kolektyvas „Gelmė“.

Tik TV3 žiūrovų balsai lems, kam šį sekmadienį teks palikti „Lietuvos talentų“ šou, o kurie du talentai gaus bilietus į superfinalą ir tęs kovą dėl pagrindinio prizo – 15 000 eurų. Svarbus niuansas – teisėjai turės teisę nutraukti pasirodymą, paspaudę raudonąjį mygtuką „X“, tačiau net ir tokiu atveju talentų likimas liks žiūrovų rankose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.