„Metų automobilio 2015“ apdovanojimuose – pasaulio rekordai

Jau rytoj, šeštadienį, 18.30 val. LRT televizijos žiūrovų laukia įspūdingas reginys – dviejų valandų tiesioginis šou, kurio metu paaiškės, kokiems automobiliams lietuviai jaučia didžiausias simpatijas.

V.Blekaičio laukia dvigubas iššūkis – „Metų automobilio 2015“ apdovanojimų ceremonijoje nustebinti žiūrovus jis sieks dviem rekordais.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
V.Blekaičio laukia dvigubas iššūkis – „Metų automobilio 2015“ apdovanojimų ceremonijoje nustebinti žiūrovus jis sieks dviem rekordais.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2014, 12:00 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 8:29 AM

„Nusimato karštas šeštadienio vakaras, nes kova automobilių varžytuvėse vyksta kaip krepšinio aikštelėje – taškas į tašką, aiškių lyderių lietuviai kol kas nėra išrinkę „Tautos automobilio“ nominacijoje, galvas dėl pagrindinio titulo laimėtojo suka ir dešimt konkurso komisijos narių“, – atskleidė svarbiausio metų automobilių renginio organizatorius, Žurnalistų autoklubo prezidentas Valdas Valiukevičius.

Rytojaus renginys – didžiulis iššūkis ne tik komisijai, bet ir renginio prodiuseriams, kurie dėl netikėtai susiklostančių aplinkybių yra priversti nuolat keisti scenarijų bei koreguoti sostinės parodų ir kongresų rūmuose „Litexpo“ rengiamo iškilmingo vakaro programą.

Netikėta trauma vienu metu siekti net kelių rekordų rauge su kitais Lietuvos galiūnais sutrukdė stipriausiam pasaulio žmogui Žydrūnui Savickui, tačiau šeštadienio transliacijos žiūrovai ant scenos išvys ir jį.

Tuo tarpu Vido Blekaičio laukia dvigubas iššūkis – nustebinti žiūrovus jis sieks dviem rekordais. Ypatingam pasirodymui, kurio rezultatų nekantraudami lauks ir Guinnesso rekordų knygos fiksuotojai, ruošiasi telšiškis Antanas Kontrimas, daugelio lietuvių tiesiog vadinamas Barzda. Būtent ja žemaitis ir vėl mėgins nustebinti Lietuvą.

LRT žiūrovų laukia Arūno Valinsko dovanojama geros nuotaikos dozė ir Lietuvos scenos garsenybių pasirodymai. Naujausius ir jau pamėgtus kūrinius atliks Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius, Kauno „Žalgirio“ choras, Rytis Cicinas su šokių grupe „Rokada“, „69 danguje“ merginos, „El Fuego“, Ingrida Kazlauskaitė bei kiti.

Dėl „Metų automobilio 2015“ titulo šiemet susikovė net trisdešimt pretendentų, iš kurių į finalą pateko septyni. Vakaro metu be pagrindinio apdovanojimo, bus išdalintos ir dar devynios nominacijos. Paskelbti jų ant scenos kils ryškiausios Lietuvos sporto, verslo, mados, muzikos ir pramogų pasaulio asmenybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.