Aštrialiežuvė Agnė Jagelavičiūtė šokėjams sukėlė paniką

TV3 konkurso „Šok su manimi“ dalyviai labiausiai bijojo ne ciniškojo choreografo Jurijaus Smorigino, o kitos komisijos narės Agnės Jagelavičiūtės (34 m.) smailaus liežuvio.

Agnė Jagelavičiūtė.<br>V.Balkūno nuotr.
Agnė Jagelavičiūtė.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas"

Dec 14, 2014, 12:53 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 5:25 AM

Sužinoję, kad viena iš projekto teisėjų – aštriomis kalbomis garsėjanti stilistė, šokėjai griebėsi už galvų. Buvo tokių, kurie konkurso organizatorių paprašė į paskutinę repeticiją atvežti valerijonų lašų, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas „TV antena".

Kai kurie „Šok su manimi“ dalyviai pirmojoje laidoje ketino pasipuošti akį traukiančiais ryškiaspalviais drabužiais. Tačiau likus vos kelioms valandoms iki transliacijos ir paaiškėjus, kad pasirodymus vertins ir A.Jagelavičiūtė, tarp projekto dalyvių kilo panika.

„Noriu kitos suknelės!“, „Su šitomis spalvomis mus Agnė išvadins papūgomis!“ – tai tik keletas dalyvių reakcijų, kurias išgirdo konkurso prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Pasirodo, būgštauta be reikalo – stilistė pirmąjį šokių projekto vakarą buvo ypač santūri. Ji ne tik nekritikavo šokėjų, bet, priešingai, dažniau nei kiti komisijos nariai gyrė ir vertino aukštais balais. Bet gal tai tik pradžia? Gal A.Jagelavičiūtė dar tik kaupia geluonį?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.