V. Cololo ir J. Zavaliauskas kibo vienas kitam į atlapus

Kai humoristui ir TV3 laidų vedėjui Vitalijui Cololo (40 m.) buvo šešeri, komikas Juozas Zavaliauskas (70 m.) jau žibėjo scenoje – jis buvo grupės „Estradinės melodijos“ narys.

J.Zavaliauskas.
J.Zavaliauskas.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas"

2014-12-14 13:41, atnaujinta 2018-01-19 05:25

E.Zavaliauskas pirmasis Lietuvoje ėmė rengti solines humoro programas, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas „TV antena".

Keletą dešimtmečių publiką juokinęs humoristas dabar pensijoje, bet prie jos prisiduria vesdamas asmenines žmonių šventes ir kartais koncertuodamas su kolegomis.

„Humoristas negali numirti scenoje. Jis turi nulipti nuo jos dar tuomet, kai yra juokingas, – TV3 laidoje „Ginčas be taisyklių“ scenos veteranui rėžė V.Cololo. – Jei esi toks įžūlus, kad to nesupranti, ateis kita karta ir skaudžiai tave nuspirs.“

„Kai tu toje scenoje atidirbsi 40 metų ir dar būsi publikos kviečiamas, tada mes ir pakalbėsime“, – net pakilęs iš savo krėslo atšovė J.Zavaliauskas.

Tačiau V.Cololo atkirto, kad J.Zavaliauskas yra kviečiamas tik iš gailesčio, ir pridūrė, jog senesnės kartos humoristai neleidžia jaunimo į sceną – į ją kaip aštuonkojai įsikibę.

„Aš esu senosios mokyklos ir man improvizuoti sunkiau, tačiau anais laikais scenoje nereikėjo šitaip maivytis. Reikėjo tik gero teksto ir publika kvatodavosi“, – nepasidavė J.Zavaliauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.