Eglija Vaitkevičė: „Lietuvių vyrai manimi tik naudojosi“

„Per vienerius metus mano gyvenimas apvirto aukštyn kojomis“, - apie pokyčius gyvenime prabilo 45-erių tituluota Kauno ponia, burleskos pradininkė Lietuvoje, Eglija Vaitkevičė.

E.Vaitkevičė Anglijoje surado laimę.
E.Vaitkevičė Anglijoje surado laimę.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 15, 2014, 3:12 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 3:46 AM

Pastaruosius metus moteris su dviem dukromis - 22-ejų Greta, ir 17-os Klaudija moteris gyvena ir dirba Londone. Įsimylėjusi ir labai laiminga – taip šiandien galima būtų apibūdinti Egliją. Moteris sakė, kad tik dabar, po persikėlimo į Angliją praėjus metams, jaučiasi rami, atsipalaidavusi, jai nebereikia skaičiuoti kiekvieno cento, nebereikia ko nors vaidinti ar apsimetinėti.

„Pagaliau galiu būti savimi, nesulaukdama aplinkinių patyčių ir smerkiančių žvilgsnių“, - LNK laidai „Nuo... Iki...“, -kalbėjo Eglija. Ji atvirai papasakojo, kodėl gyvenimas Lietuvoje tapo nepakenčiamu, kodėl pažadėjo sau niekada neprasidėti su lietuviais vyrais, bet ir apie šiltus jausmus gerokai vyresniam mokslininkui, paskatinusiam persikelti gyventi į Londoną.

Egliją emigruoti paskatinęs vyras, pasiturintis filosofijos mokslų daktaras - tikra mokslo žvaigždė iš Jungtinių Amerikos Valstijų. „Jis man labai daug padėjo ne tik savo palaikymu, bet ir finansiškai. Deja, išsiskyrėme, bet likome draugais tuomet, kai susipažinau su Pauliumi“, - tikino Eglija.

Pasak moters, gyvenimas jai iškrėtė pokštą – palikdama Lietuvą ji pažadėjo niekada neprasidėti su lietuviais vyrais ir tikėjosi, kad kelerius metus trukusi draugystė su mokslininku peraugs į dar rimtesnius santykius. Tačiau pažintis su dešimt metų jaunesniu septynerius metus Anglijoje gyvenančiu odontologu Pauliumi viską apvertė aukštyn kojomis.

„Jei esi vieniša ir netekėjusi Lietuvoje – tai kažkokia tragedija. Vyrai tikisi iš moterų, kad jos ne tik tvarkys namus, augins vaikus, juos popins, bet dar ir uždirbs pinigų bei atrodys nepriekaištingai. Čia, Anglijoje – visai kitaip“, - neslėpė Eglija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.