Indrė Burlinskaitė prakalbo apie savo krūtinę

Lietuvos pramogų pasauyje siaučia plastinių operacijų karštinė. Kurį laiką netyla svarstymai, ar grupės „Kitokios“ narė, projekte „Šuolis“ dalyvavusi dainininkė Indrė Burlinskaitė iš tiesų pasididino savo krūtis?

I.Burlinskaitė.
I.Burlinskaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 15, 2014, 11:39 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 4:11 AM

„Aš manau, kad tai, kas yra po liemenėle, yra kiekvienos moters reikalas. Moters ir jos vyro, bet ne viso pasaulio ar Lietuvos reikalas. Kiekvienas pasirenka kiek kalbėti ir kiekvienas pasirenka kiek sau pasilikti“, – TV3 info šou „VIRAL‘as“, kuri rodoma šį pirmadienio vakarą 19.30 val., kalbėjo I.Burlinskaitė.

Išgirdusi klausimą, ar tikrai neseniai pasididino krūtinę, gražuolė nusišypsojo: „Kas žiūrėjo po mano liemenėle? Niekas.“ Ar iš tiesių Indrės krūtinės nepagražino plastikos chirurgai?

Taip pat laidoje – atviras Žilvino Žvagulio mylimosios, dainininkės Irenos Starošaitės interviu apie krūtinės mažinimo operaciją. Kodėl žinoma moteris ryžosi tokiam žingsniui? Ar po operacijos jos gyvenimas nušvito kitomis spalvomis?

„VIRAL‘as“ aiškinosi, ar Lietuvoje tėčiai turi tokias pat teises kaip mamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.