Žilvinui Žvaguliui kyla pavydas ne dėl žmonos

TV3 dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ žiūrovams dainininkas Žilvinas Žvagulis prisipažino, kaip jis jaučiasi girdėdamas kitus garsius vyrus kalbant apie jo mylimas dainininkes. Ir ne tik apie jo žmoną Ireną Starošaitę.

Ž.Žvagulis.
Ž.Žvagulis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2014, 10:50 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:13 AM

Artėja Šv. Kūčios – ramybės, susitelkimo, atvirumo sau ir kitiems metas. Ž. Žvagulio širdyje – tokie pat jausmai. Vieną jaukų vakarą, nešini kalėdine dovana, jiedu su I. Starošaite patraukė į svečius pas seną bičiulę, garsią dainininkę Birutę Dambrauskaitę. „Man Žilvinas yra labai daug gero padaręs“, – neslėpė Birutė, draugų meiliai vadinama Mama Estrada.

Jos svetainės stalas buvo pilnas vaišių, o užstalė – smagių istorijų. Ir staiga atsivėrė Žilvinas. Paaiškėjo, kad jam per širdį lyg peiliu pjauna kitų, gerokai jaunesnių atlikėjų pasakojimai, kaip jie susipažino su B. Dambrauskaite, kaip vieni kitus lanko. „Aš klausau ir galvoju – palauk! Birutė – mano!“ – emocingai ištarė Ž. Žvagulis, kartu paminėdamas jį suerzinusio populiaraus dainininko vardą.

Su kokia scenos žvaigžde Žilvinas neketina dalintis „savo Dambrauskaite“ ir kokie nuotykiai juos su I. Starošaite lydėjo prie Birutės daugiabučio durų, TV3 žiūrovai pamatys jau rytoj 21.00 val. realybės šou „Žvagulio klanas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.