Ireną Starošaitę vyras lepina kibirais gėlių ir kava į lovą

„Velnių priėdęs“ žemaitis Žilvinas Žvagulis savo žmonai Irenai Starošaitei moka ne tik galvos skausmą kelti. Garsus dainininkas, jausdamas savo būtus ir nebūtus prasikaltimus, mylimą moterį lepina rytine kava, patiekiama tiesiai į lovą.

Su TV žiūrovais I.Starošaitė dalijasi ir vaizdais iš miegamojo.<br>Kadras iš laidos.
Su TV žiūrovais I.Starošaitė dalijasi ir vaizdais iš miegamojo.<br>Kadras iš laidos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2014, 12:52 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 11:56 PM

Tuo galės įstikinti TV3 dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ žiūrovai - šį, trečiadienio, vakarą 21 val.

„Prisidirba vyrai visada. Tik su amžiumi jau pradeda suprasti, kad prisidirbo“, – prieš filmavimo kameras, jau kurį laiką veikiančias garsios dainininkų poros namuose, samprotaus I.Starošaitė.

Kad ir kokios košės pastaruoju metu būtų prisiviręs Ž.Žvagulis, rytas jo miegamajame bus itin taikus ir jaukus. Pirmas atsikėlęs dainininkas kuriam laikui pradings virtuvėje ir į dailų puodelį žmonai užplikys kavos.

Malonus lepinimas Irenai pažįstamas. „Turi jis tokią madą – atnešti gėlių. Bet jei neša, tai kibirą, vonią“, – juokdamasi apie Ž.Žvagulio staigmenas pasakos Irena.

Šįkart Žilvinas mylimą žmoną žadins su kvapnia kava ir rytiniu bučiniu, o kad ji nepriekaištautų, esą vyro barzda duria, Ž.Žvagulis net greituoju būdu nusiskus.

Kodėl dainininkas vis tiek sulauks priekaišto? Kokią pastabą vyrui ištars I.Starošaitė ir kaip prasidės ankstus rytas garsenybių namuose?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.