R. Ščiogolevaitė jau pasirinko muzikantus savo vestuvių metinėms

Sekmadienį vykusiame antrajame iš penkių „Lietuvos talentų“ finalų buvo apstu įvairiausių ir tiesiog neįtikėtinų pasirodymų, o nugalėtojų laurai atiteko šokių kolektyvui „Gelmė“ bei vaikinų pučiamųjų orkestrui „Čili“.

Grupė „Čili“ sužavėjo R.Ščiogolevaitę ir kitus „Lietuvos talentų" teisėjus.<br>TV3 nuotr.
Grupė „Čili“ sužavėjo R.Ščiogolevaitę ir kitus „Lietuvos talentų" teisėjus.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-17 12:41, atnaujinta 2018-01-19 00:04

„Gelmė“ – moksleivių šokių kolektyvas iš Pabradės, pribloškęs teisėjus ir publiką lietaus prišaukimo šokiu. Jų itin sinchroniškai atliekamam šokiui buvo gyvai grojama džiambais, o per 20 šokėjų traukė akį ryškiais besiplaikstančiais drabužiais ir keistu grimu.

Teisėja Rūta Ščiogolevaitė patikino, kad atsiradus galimybei tikrai pirktų bilietą į pabradiečių šokėjų šou. Jai pritarė ir Saulius Urbonavičius-Samas, su šypsena patikindamas, kad jis bilietą ne tik pirktų, bet ir perparduotų: „Ir vėl mane pritrenkėt, negaliu jumis atsižavėti. Jūs šokat kaip suaugę, nors esat -iolikmečiai. Greičiau Lietuvoj darytų olimpiadą, jos atidaryme galėtumėt pasirodyti – jums mūsų scena per ankšta.“ Šokių studijos „Gelmė“ vadovė Agnė Rickevičienė džiaugėsi, kad Rūta, aiškindama kolegai Marijui Mikutavčiui pagrindinę šokio mintį, viską interpretavo teisingai: „Smagu, kad teisėjai suprato, ką bandėme pavaizduoti – Rūta viską perprato taip tiksliai, tarsi pati būtų šokio autorė. Kurdami šokį, su vaikais buvome nusprendę nepalikti pernelyg daug vietos tarp eilučių.“

A.Rickevičienė pasakojo, kad prieš pasirodymą kolektyvą kankino begalinis nerimas: „Vaikai labai jaudinosi – man, kaip vadovei, buvo didelis iššūkis juos visus nuraminti. Regėjau didelį nerimą, suaugusiems būdingą sąmoningumą – su tokio masto jauduliu susidūriau pirmąkart.“ Kitas kelialapis į superfinalą atiteko „Čili“ – pučiamųjų kolektyvui iš Telšių. Šeši vaikinai teigia visiškai atsidavę pasirodymui, besistengiantys iš širdies, tačiau į superfinalą patekti nesitikėję.

Penkiais pučiamaisiais ir būgnais „apsiginklavę“ 15–18 m. vaikinai nuo scenos paskleidė teigiamų emocijų bangą, grodami įvairių nūdienos hitų aranžuotes. Scenoje skambėjo Gotye „Somebody That I Used to Know“, Psy „Gangnam Style“, Miley Cyrus „Wrecking Ball“ ir kiti hitai. Pasak vieno iš grupės narių – Luko Leonavičiaus, – jų orkestras neturi jokio vadovo, tik šįkart į pagalbą atskubėjo choreografė Rasa Urbinienė, su aranžuotėmis gelbstintis Robertas Tekorius bei grojimą tikslinantis Darius Jurgutis.

„Man šypsena nuo veido neblėso, nes tai buvo pats geriausias regėtas dūdorių pasirodymas gyvenime. Aš jus užsisakau savo laidotuvėms“, – juokavo Samas.

Jam antrino ir Marijonas, sakydamas, kad vaikinai variui grąžino šlovę: „Jūs puikiai žinote, ką daryti, kad žmonėms neštumėt džiaugsmą. Jūsų negalima nemylėti – esate nuostabūs.“ Tuo tarpu Rūta pagyrė vaikinus, vadindama juos „fantastiškais šoumenais“, ir užsimanė grupės savo vestuvių metinėms. „Čili“ narys Lukas, paklaustas, ar sutiktų jose dalyvauti, nedvejodamas ištarė „taip!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.