Vaikų nesusilaukianti I. Norkutė-Žvinienė: „Už ką man taip?“

„Aurimas žinojo, kad negaliu turėti vaikų, bet vis tiek mane vedė“, – laidai „Kitoks pokalbis“ su ašaromis akyse pasakojo viena garsiausių ir charizmatiškiausių šių laikų Lietuvos aktorių Inga Norkutė-Žvinienė.

I.Norkutė Žvinienė ir A.Žvinys.<br>G.Šiupario nuotr.
I.Norkutė Žvinienė ir A.Žvinys.<br>G.Šiupario nuotr.
I. Norkutė-Žvinienė.
I. Norkutė-Žvinienė.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 12:21 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 4:00 AM

„Lietuvos ryto“ televizijos laidai moteris guodėsi, kad ją labai skaudindavo kalbos apie tariamą nėštumą, nes jau žinojo savo problemą. Garsi aktorė neslepia: vaikų tema jai itin jautri.

„Niekuomet negalvojau apie vaikus, neplanavau jų. Atžalų užsimaniau tik tuomet, kai susipažinau su būsimuoju vyru Aurimu“, – pasakojo I. Norkutė-Žvinienė. Pora išties bandė susilaukti vaiko dar iki vestuvių, tačiau nesisekė. Inga neslepia kreipusis į medikus, ir šie atvirai pasakė: pastoti šansų nėra.

Kalbėdama su laidos vedėja Aušra Kilkuviene, aktorė drąsino tokio pat likimo moteris, kad nesijaustų kaip ligonės: „Aš dažnai Dievo klausdavau, už ką man taip, kodėl kitiems sekasi, o man ne, bet manau, kad vieniems tiesiog lemta, o kitiems ne. Mes su Aurimu tas duris uždarėme ir stengiamės gyventi dėl savęs.“

Paklausta, ar niekuomet nesvarstė galimybės įsivaikinti, I. Norkutė-Žvinienė sakė, kad apskritai stengiasi nebegalvoti apie motinystę. „Mes susitaikėme su savo likimu. O mėgstamas darbas mane gelbėja nuo visų skaudžių minčių ir negandų, taigi tiesiog stengiuosi labai daug dirbti“, – sakė aktorė.

Itin atviras ir jautrus pokalbis su Inga Norkute nuo skausmo ašarų iki skardaus juoko – laidoje „Kitoks pokalbis“ jau rytoj, penktadienio vakarą 19 val. 55 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.