Violeta Riaubiškytė-Tarasovienė: „Aš nesu furija“

„Tą akimirką norėjosi numirti“, - apie tikrąją didžiosios scenos kainą prabilo Rosita Čivilytė. Jos scenos kolegė Rūta Ščiogolevaitė prisipažino apie savo sunkiausius pasirinkimus gyvenime: „Aš net neabejoju, kad dabar turėčiau labai didelę karjerą ir tikrai nepalyginsi su tuo, ką turiu dabar.“

Violeta Riaubiškytė-Tarasovienė.
Violeta Riaubiškytė-Tarasovienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 4:23 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 9:24 PM

Jau seniai Lietuvos sceną puošiančios ir balso deivių titulą neabejotinai pelniusios dainininkės – Vaida Genytė, Rosita Čivilytė, Violeta Tarasovienė, Rūta Ščiogolevaitė kartu su Neringa Šiaudikyte ir pirmojo „Lietuvos balso“ nugalėtoja Julija Jegorova Šv. Kūčių vakarą per LNK pirmą kartą kartu pasirodys vienoje scenoje, kad savo ištikimiausiems gerbėjams dovanotų išskirtinį koncertą, o užkulisiuose jas sekusioms kameroms atskleis, koks gyvenimas iš tikrųjų verda užgesus ryškioms prožektorių lempoms.

„Jei kas galvoja, kad aš esu furija, tai tik kažkokia susiklosčiusi situacija“, - sakė Violeta Tarasovienė, kuri jau nebekreipia dėmesio į aštrius komentarus. Vaida Genytė taip pat nevyniojo žodžių į vatą – šou pasaulis itin pavojinga vieta: „Aš stengiuosi nelįst į tą gyvačių lizdą“.

Koks buvo jų kelias į sėkmę? Viešumo kaina, išardytos šeimos ir sudaužytos širdys. Ką reiškia šypsotis spindinčioje scenoje, jei tavo širdis plūsta ašaromis. Principai, vertybės, sveikata, šeima – ką dėl scenos teko paaukoti balso deivėms? Ir kodėl, vis dėlto, taip beprotiškai norisi lipti į ją vėl ir vėl?

Visos divos sykiu atliko dainą „Laiminga diena”, Rūta Ščiogolevaitė dainavo „Leisk pasidalint“, Rosita Čivilytė ir Rūta Ščiogolevaitė – „Meilės netylėk“, Violeta Tarasovienė – „Tu visko pradžia“, Rosita Čivilytė – „Neparduodu savo laisvės“, Vaida Genytė – „Jurgos Ariją“, Julija Jegorova – „Žinau tai tu“ ir kitus žinomus kūrinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.