L. Čeprackas: „Biologiniam tėvui mano gyvenime vietos neliko“

„Ilgai bandžiau palaikyti kontaktą su savo biologiniu tėvu. Kai jis išvažiavo į Ameriką, aš jam skambindavau. Bet jis per visą tą laiką, netgi per visą mano gyvenimą mane su gimtadieniu yra pasveikinęs gal kokį vieną kartą“, – LNK laidoje „Nuo... iki...“ pasakojo kulinaras Liutauras Čeprackas.

L.Čeprackas išsižadėjo savo biologinio tėvo, kuris jį paliko, kai jam buvo treji.
L.Čeprackas išsižadėjo savo biologinio tėvo, kuris jį paliko, kai jam buvo treji.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2014, 12:19 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 7:35 PM

„Skambindavau jam kiekvienais metais, sveikindavau ji su gimtadieniu, o pabaigoje išdrįsdavau pareikšti pretenziją kodėl manęs su gimtadieniu taip ir nepasveikino. Kaskart jis rasdavo pasiteisinimą: esą buvo labai užsiėmęs, neturėjo laiko. Galiausiai nustojau jam skambinti. Kadangi jis savo gyvenime vietos man taip ir neatrado, jam vietos neliko ir mano gyvenime“, – nuosprendį savo biologiniam tėvui paskelbė L.Čeprackas.

Arogantiškas, įnoringas chamas, toks, kuriam nieko nereiškia nepatikusį žmogų pasiųsti velniop, ar supykus į sieną paleisti brangią lėkštę. Prieš kelerius metus BTV kanalu buvo rodoma pasaulyje itin populiaraus realybės šou „Pragaro virtuvė“ lietuviškoji versija. Šou vedėju tapęs vienas garsiausių virtuvės šefų L.Čeprackas nesibaidydamas kamerų sau leido beveik viską.

Ne ką švelniau garsusis šefas elgėsi ir pernai LNK kanalu rodytame šou „Skonis“, kuriame buvo vienas pagrindinių teisėjų, vertinusių šimtų dalyvių gebėjimus gaminti maistą.

Laidoje L.Čeprackas teigė, kad tai tebuvo specialiai kuriamas įvaizdis norint sulaukti dėmesio. Garsus virtuvės šefas pasakos realybėje lėkščių nemėtantis, nes jos brangiai kainuoja, ir ant kolegų nerėkiantis, nes tai trukdo darbui.

„Tai tik mano įvaizdis, skydas, kuriuo saugausi nuo žmonių, nes ne kartą gavau peilį į nugarą“, – prisipažino Liutauras. Ir pirmą kartą atvirai papasakojo apie beveik 100 tūkstančių litų kainavusius mokslus prestižinėje kulinarijos akademijoje „Le Cordon Bleu“ Meksikoje, kurią baigė aukso medaliu, nuotykius su moterimis, gyvenimą Margaritos saloje, kurioje, kaip pats sako, gyveno po palmėmis, ir tėvą, garsų dainininką Liutaurą Čepracką, palikusį jį tuomet, kai buvo vos trejų.

Kalbėdamas apie jį Liutauras sunkiai tramdė pyktį. Neslėpdamas ašarų vyras prisiminė prieš kelis mėnesius nuo kempinligės mirusį patėvį, verslininką ir diplomatą Nerijų Žuką, kurį vadina tikruoju savo tėvu.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... iki...“ – pirmadienį, 20.25 val., per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.