Šventinėje laidoje Irūna Puzaraitė apsipylė ašaromis

Penktadienio vakaro LNK laidoje „KK2 penktadienis“  – naujausi garsenybių gyvenimo iššūkiai ir kalėdinių stebuklų įrodymai. Laidoje pasirodęs dainininkas Aurimas Papečkys gimė aklas. Tačiau jo optimizmo galėtų pavydėti bet kuris sveikasis.

Išgirdusi laidos svečio neregio Aurimo dainą apie Kalėdas, I.Puzaraitė apsipylė ašaromis.
Išgirdusi laidos svečio neregio Aurimo dainą apie Kalėdas, I.Puzaraitė apsipylė ašaromis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2014, 11:38 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 7:51 PM

„Aklumas tai gyvenimo bajeris. Atsikėlęs ryte nežinai, kur eisi“, – Irūnai ir Žygimantui pasakojo Aurimas. Išgirdusi Aurimo dainą apie Kalėdas, Irūna apsipylė ašaromis.

Ne mažiau jautri ir vilnietės Alinos Zabukaitės sūnaus Dominyko istorija. Prieš dvylika metų berniukas patyrė gimdymo traumą ir jam, tuomet dar kūdikiui, buvo amputuota dalis kojos.

Alina neslėpė: gydytojai jai be užuolankų rėžė, kad Dominyką ji paliktų ligoninėje. Juk ji – sveika moteris ir dar susilauks daugiau vaikų. Tačiau Aliną tokios kalbos sukrėtė iki širdies gelmių. Dabar Dominykas, kuriam jau 12, didžiausia jos laimė ir paguoda. Tiesa, berniukui kelis kartus per metus  tenka pirkti naują kojos protezą. Specialiai „KK2 penktadieniui“ Dominykas sukūrė eilėraštį.

Naujais atradimais metų pabaigoje dalinsis ir Lietuvos garsenybės. Štai dainininkė Vitalija Katunskytė sėkmingai lieknėja toliau, sesutė Silvija džiaugiasi anūku ir intensyviai ruošiasi teniso varžyboms, o Soliaris iškart po Naujųjų ruošiasi plastinei operacijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.