Iš 2015-ųjų kalendorių žvelgia seksualios gražuolės

Pasaulinės bendrovės iš kailio neriasi besistengdamos, kad ateinančiais metais jų klientai ir kilnodami taurelę, ir sėsdami prie automobilio vairo galėtų mėgautis žavių merginų atvaizdais.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas"

Dec 20, 2014, 12:22 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 5:46 PM

Metų pabaigoje garsios bendrovės ėmė lenktyniauti, kuri išleis patrauklesnį ir seksualesnį 2015-ųjų kalendorių, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Itin pasistengė gėrimų kompanija „Campari“, savo veidu pasirinkusi prancūzų aktorę Evą Green (34 m.), ir padangų gamintoja „Pirelli“, į fotosesiją sukvietusi būrį garsių manekenių.

E.Green fotosesijai apdarus kūrė tokie garsūs dizaineriai kaip Vivienne Westwood, Alaia ir mados namai „Versace“.

O štai „Campari“ kalendoriaus sumanytojai drabužių kūrėjų labai nevargino, mat per fotosesiją gražuolėms daug apdarų neprireikė.

Prancūzei E.Green perteikti „Campari“ stilių padėjo aktorinis meistriškumas. Jau šešioliktą kartą leidžiamo kalendoriaus pavadinimas intriguoja – „Miksologijos mitologija“ (Mythology Mixology).

Kiekvienas kalendoriaus puslapis – spalvingas ir ryškus. Nuotraukos perteikia juokingas ir smagias istorijas, susijusias su kokteiliais. Vienoje nuotraukoje aktorė gėrimu mėgaujasi kosmose, kitoje – miegamajame, trečioje – prie baro, įrengto katilinėje.

Kalendorius leidžiamas 9999 egzempliorių tiražu, jį bendrovė ketina išdovanoti.

„Šis projektas man reiškė žymiai daugiau nei paprastą fotosesiją“, – sakė E.Green.

Meilė, kraujas ir truputis velniavos – tokie pagrindiniai E.Green šių metų vaidmenų akcentai.

Kino epe „300: imperijos gimimas“ šios aktorės herojė – mirtį sėjanti Artemizija, vadovaujanti persų karo laivynui.

Seriale „Pigios siaubo istorijos“ jos vaidinama Vanesa kovoja su vidiniais demonais. O daug triukšmo sukėlusioje Roberto Rodriguezo ir Franko Millerio režisuotoje antroje „Nuodėmių miesto“ dalyje Eva persikūnijo į lemtingą gražuolę.

„Taip norisi pailsėti nuo visų tų baisybių! Jau seniai svajoju pasirodyti lengvame romantiškame filme“, – prisipažino E.Green.

Bet, atrodo, Londone gyvenančiai aktorei lemta vaidinti su demonais besigrumiančias moteris.

Tad nieko nuostabaus, kad ryškiai raudonas „Campari“ kalendorius taip dera prie jos veido. Tai meilės ir pavojaus spalva.

– Papasakokite apie šio kalendoriaus fotosesiją, – žurnalistai paprašė E.Green.

– Dažnai dalyvauju mados fotosesijose, bet ši buvo ypatinga. Meninės fotografijos meistrė Julia Fullerton-Batten ir stilistai sugalvojo skirtingų tipažų.

Jų fantazija man leido persikelti į įvairias epochas.

Dėl vieno kadro, kuriame teko įkūnyti XIX a. kurtizanę, buvome nuvykę į senovinę pilį Vengrijoje. Kai vaikštinėjau po ją vilkėdama V.Westwood kurtomis suknelėmis, jaučiausi tarsi maža mergaitė, kuriai leido pasimatuoti prabangiausius apdarus.

Paskui puošnią suknelę pakeitė sportinis kostiumas – man apmovė bokso pirštines, turėjau talžyti bokso kriaušę.

Labiausiai patiko vaidinti astronautę. Kada gi dar pasitaikys galimybė pabuvoti kosmose apsitempus prabangiu latekso kostiumu, užsimaukšlinus madingą raudoną šalmą?

– Kaip modelis dirbote su tokiais garsiais prekių ženklais kaip „Dior“, „Armani“, „Lancome“. O štai dabar teko paragauti kitokio skonio duonos. Ar gerai jautėtės?

– Gerai jaučiuosi bet kurioje filmavimo aikštelėje – ar tai būtų kino filmas, ar mados žurnalo fotosesija.

– O kokia esate anapus filmavimo aikštelės ir raudonojo kilimo?

– Viešumoje man visuomet šiek tiek nejauku. Jaučiuosi taip, tarsi būčiau iš permatomo stiklo. Keista, ar ne? Esu aktorė, todėl dėmesys neturėtų trikdyti.

Gal dėl to man patinka ryškus makiažas. Žengdama raudonuoju kilimu pirmenybę teikiu juodai spalvai, nes raudonos ir juodos derinys sukuria teatrališkumo, tragedijos įspūdį. Teatras – mano stichija.

– Dažniausiai atliekate tragiškus vaidmenis. Pavyzdžiui, seriale „Pigios siaubo istorijos“ jūsų heroję Vanesą apsėdęs velnias. O ar jūsų nekankina vidiniai demonai?

– Su jais susiduriame kiekvienas. Reikia tikėtis, kad daugelio demonai ne tokie baisūs kaip Vanesos.

Būtent kinas man padeda grumtis su vidiniais demonais. Visuomet buvau nedrąsi. Tapti aktore ryžausi norėdama įveikti savo drovumą.

– Esate prietaringa?

– Taip. Aš iš tų, kurie tiki, kad pasaulyje yra žmogui nepavaldžių jėgų.

Kai filmavome antrą „Pigių siaubo istorijų“ sezoną, aplink nuolat skraidė gražus drugelis. Jį vadinome gerąja dvasia, saugančia filmavimo aikštelę.

– Šiais metais antroje „Nuodėmių miesto“ dalyje vaidinate moterį, dėl kurios kiti herojai pasiryžę žudyti. O gyvenime ar pasitaikė vyrų, kurie dėl jūsų rizikavo?

– Kaip man norėtųsi būti tokiai kaip ekrane ar „Campari“ fotosesijoje. Tačiau tai tik svajonė. Nesu gamtos apdovanota tokia galia, kurios reikia, kad tapčiau lemtinga moterimi.

– Ar galite aukotis dėl meilės?

– Myliu aistringai ir dėl to kartais rizikuoju. Esu įsitikinusi, kad būtent moterys sudeda didžiausias aukas ant meilės aukuro. Jos atviriau nei vyrai reiškia jausmus.

– Ar jums sunku apsinuoginti ekrane?

– Ne. Aš jau filmavausi apsinuoginusi, spėjau paskraidyti ant šluotos ir net pabendrauti su velniu. Tad vargu ar turiu kokių nors tabu. Visas šias beprotybes lėmė svarios priežastys. Niekuomet nesutikčiau filmuotis apsinuoginusi tik dėl to, kad parodyčiau kūną.

– O kaip jaučiatės po tokių beprotybių grįžusi į tikrą gyvenimą?

– Gali pasirodyti keista, bet džiaugiuosi filmavimo aikštelėje perteikdama kančias, stiprius išgyvenimus.

Kai darbas baigiasi, man nereikia kreiptis į psichoterapeutą.

Priešingai – palikusi filmavimo aikštelę jaučiu palengvėjimą ir virstu nuobodžia, nepavojinga būtybe. Vakarais tūnau namuose ir skaitau knygas.

– Ar skaitėte Michailo Bulgakovo romaną „Meistras ir Margarita“? Jums labai tiktų Margaritos vaidmuo...

– Ne, iki M.Bulgakovo dar nepriėjau. O apie ką ši knyga?

– Apie svarbius dalykus: meilę, tikėjimą, pareigos jausmą. Romano herojė pasirengusi daug ką paaukoti dėl to, kurį myli, net parduoti velniui sielą. Margarita tampa ragana, patiria daug išmėginimų ir tik tuomet jai pavyksta susigrąžinti meilę.

– Tikrai įsigysiu M.Bulgakovo knygą ir būtinai perskaitysiu. Kas žino, gal kada nors vaidinsiu Margaritą.

Užkliuvo aktorės krūtys

- Manoma, kad „Campari“ savo reklamos veidu E.Green pasirinko ne tik dėl aktorinių sugebėjimų, bet ir dėl skandalo, kuris padėjo pelnyti dar didesnį visuomenės susidomėjimą.

- Neseniai televizija ABC atsisakė rodyti filmo „Nuodėmių miestas II“ anonsą, kuriame aktorė įsiamžino permatomu drabužiu (nuotr.).

- „E.Green šiame klipe atrodo nuoga, o tai neatitinka aukštų mūsų moralės standartų“, – aiškino televizijos ABC atstovai.

- Dėl šios priežasties filmo plakatas užkliuvo ir JAV kino pramonės asociacijai.

- „Po aktorės krūtimi matomas linkis, o dėl permatomos suknelės galima įžiūrėti dalį spenelio“, – priekaištus žėrė asociacijos vadovai.

- Plakato kūrėjams teko pridengti E.Green grožybes, todėl buvo pasirinktas tankesnis suknelės audinys.

Padangų gamintojo „Pirelli“ kalendorius akis džiugins ne mažiau nei „Campari“ leidinys. Jį šiemet kūrė vienas garsiausių mados ir reklamos fotografų Stevenas Meiselis.

Jam pozavo amerikietės Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy ir Cameron Russell, brazilės Isabell Fontana, Adriana Lima ir Raquel Zimmermann, britė Karen Delson, puertorikietė Joan Small, rusės Natalija Vodianova ir Sasha Luss bei vokietė Anna Ewers.

Kalendoriaus kūrėjų pasididžiavimas – A.Lima (33 m.). Daugiausia uždirbančių ir geidžiamiausių pasaulio modelių sąraše ji užima antrą vietą po savo tautietės Gisele Bundchen. A.Lima per metus uždirbo 8 mln. JAV dolerių.

Ji – vienas pagrindinių „Victoria’s Secret“ modelių, ne kartą buvo pripažinta seksualiausia pasaulio moterimi.

2006-aisiais A.Lima susipažino su Serbijos krepšinio žvaigžde Marko Jaričiumi. Po dvejų metų garsioji pora susižadėjo, o 2009-aisiais susituokė. Jie susilaukė dviejų dukrų – Valentinos (gimė per Valentino dieną) ir Siennos.

Praėjusiais metais A.Lima ir M.Jaričius pasuko skirtingais keliais.

„Po ilgų svarstymų nusprendėme išsiskirti. Esame dėkingi vienas kitam už dvi nuostabias dukras ir toliau ketiname jas auginti abu“, – tuomet teigė garsenybės.

Fotografas S.Meiselis pagyrų negailėjo ir kitai „Pirelli“ kalendoriaus merginai A.Ewers (21 m.), kuri panaši į Prancūzijos kino legendą Brigitte Bardot. Madų pasaulis ją laiko kitos jos garsios tėvynainės topmodelio Claudios Schiffer įpėdine.

Iš Freiburgo kilusios A.Ewers gyvenimas pasikeitė, kai būdama 16-metė gimnazistė pagal moksleivių mainų programą nuvyko į Braziliją. Ten 175 cm ūgio gražuolę pastebėjo drabužių kūrėjai.

„Niekuomet nesvajojau apie modelio karjerą. Ir jeigu ne gyvenimas Brazilijoje, greičiausiai nebūčiau juo tapusi“, – sakė šviesiaplaukė.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.