J. Smoriginas: „Šunys loja gražiau nei dainuoja Monika Šalčiūtė“

Šeštadienio vakarą TV3 projekte „Šok su manimi“ aistras kurstė ne tik šokėjai, bet, kaip kad jau ir įprasta, komisijos nariai. Dar gerokai prieš prasidedant tiesioginiam eteriui šokėjai įnirtingai ruošėsi – užkulisiuose virė darbas. Pirmoji ant parketo pasirodė Monika Šalčiūtė, visus nustebinusi ne šokiu, o daina.

Dainuojanti M.Šalčiūtė J.Smorigijo nesužavėjo - šunys jam lojo gražiau.<br>T.Bauro nuotr.
Dainuojanti M.Šalčiūtė J.Smorigijo nesužavėjo - šunys jam lojo gražiau.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2014, 7:25 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 5:13 PM

Ji atliko Kalėdų giesmę „Tyli naktis" ir sulaukė kurtinančių aplodismentų. Netrukus jos pavyzdžiu pasekė ir vedėjai Indrė Kavaliauskaitė bei Mindaugas Stasiulis, su vaikų chorų užtraukė Kalėdų dainą.

Prieš sušokdamas savo šokį su  partnerė Gintare, Arnas Švilpauskas Jurijui Smoroginui pasiūlė pasijusti taip, kaip dalyviai kaskart jaučiasi jo kritikuojami ant parketo. Į studiją buvo įvesti du šunys, kurie kelias minutes lojo ant aršiojo choreografo. 

„Šunys loja geriau nei Šalčiūtė dainuoja", - kritikos pasirodymui negailėjo choreografas Jurijus Smoroginas, -nepaisydamas to, kad laida - šventinė ir kalėdinė.

Po Igno Barkausko ir Jomantės šokio tinkamo laiko pakritikuoti Jurijų sulaukė ir komisijos narė Agnė Jagelavičiūtė: „Jurijau, pakviesčiau jus į protų mūšį, bet matau, kad neturite ginklo", - rėžė stiliaus žinovė.

Kritikos J.Smoriginui po sušokto šokio negailėjo ir pati Monika.

"Nežinau, ką tas senukas čia šneka ir nusišneka, matyt, jau senatviniai marazmai", - Jurijaus kritiką, kad ant podiumo atrodė kaip prostitutė, pakomentavo pati Monika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.