„Stiliaus“ Metų moteris Dž. Butkutė namie pati kelia pykčius

„Kiekvienas apdovanojimas yra svarbus, bet šis – man labai brangus ir vertingas“, - džiaugėsi „Stiliaus“ Metų moterimi išrinkta dainininkė Džordana Butkutė. Titulas moteriai suteiktas už dvasios stiprybę ir pergalingą grįžimą į didžiąją sceną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-22 14:15, atnaujinta 2018-01-18 14:14

„Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Lietuva tiesiogiai“ dainininkė atviravo, kad nors santykiai su vyru Elegijumi yra itin tvirti, šeimoje pasitaiko ir konfliktinių situacijų, kurias inicijuoja pati Džordana.

„Kadangi vyras problemos nemato, jis greitai išsprendžia konfliktą ir man pasidaro gėda, kad iškėliau tokią sceną“, - juokėsi dainininkė.

„Visuomenės nuomonė man nerūpėjo. Buvau beveik duobėj“, - juodąjį gyvenimo puslapį prisiminė Dž.Butkutė. Nors žingsnių link blaivybės buvo daug, tačiau vienas esminių gyvenimo lūžių – pažintis su gyvenimo partneriu Elegijumi Strasevičiumi.

„Sutikau visai kitokį žmogų, norėjosi kuo daugiau jį matyti, pažinti. Galvojau, koks jis švarus, o aš su brendžiukais. Viskas gavosi savaime“, - draugiškais santykiais, peraugusiais į meilę džiaugėsi dainininkė.

„Esu stipri. Manęs nesudeginsi“, - juokėsi moteris. Lietuviškosios scenos karaliene tituluojamos Džordanos koncertinio turo „Nesudeginta ant laužo“ pavadinimas kilo iš nuolatinių negatyvių strėlių, mėtytų į dainininkės daržą. Nors visuomenė itin vaizdžiai atsiliepė apie problemų kamuojamą moterį, Džordana tikina galiausiai nustojusi domėtis, kas, ką, kur apie ją pasakydavo.

Atviras gyvenimo vėtytos ir mėtytos Džordanos Butkutės pokalbis – jau šiandien 17.20 val. laidoje „Lietuva tiesiogiai“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.