Agness Landau sulaukė žinomų moterų pagalbos

TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvė Monika Šalčiūtė neseniai išsakė savo nekokią nuomonę apie konkurentę ant parketo Agness Landau. O ką į tai atsikirto pati transseksualė?

A.Landau.
A.Landau.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 22, 2014, 1:13 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 2:27 PM

Agness turėjo ką pasakyti Monikai: „Noriu atkreipti jūsų dėmesį: su kokiu ji žinomu žmogumi bendrauja? Su niekuo nemačiau. Nu, šiaip su kitais ji nebendrauja, o aš bendrauju. Erica Jennings man labai padeda su butu, Oksana Pikul man taip pat dažnai padeda, jeigu man reikia kokių patarimų“, – pasakojo A. Landau.

Garsiausia šalies transseksualė tikina, kad tokių kritiškų ar net homofobiškų pasisakymų iš M. Šalčiūtės lūpų ji nesitikėjo. Pasirodo, „Šok su manimi“ dalyvės iki tol gana gerai sutarė.

„Kai aš pas ją šokdavau, ji visą laiką man šypsodavosi, labai maloniai su manim bendraudavo ir sakydavo: „Aš maniau, kad tu mergina“, – atskleidė Agness.

Apie tai A.Landau kalbėjo TV3 laidoje „VIRAL‘as“, kuri rodomas pirmadienio vakarą 19.30 val. A. Landau taip pat išdavė, kaip šokius vertina jos partneris. Taip pat ir tai, kas lauktų teisėjo Jurijaus Smorigino, jei šis imtų kritikuoti Agness.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.