Dainininkas Mundis savo žmonai grasina ilgai bylinėtis

„Nors pasirašėme taikos sutartį, ir liko sutvarkyti tik kelis formalumus, jis ėmė man siųsti žinutes, kad ramybės neturėsiu, kad užprotestuos sutartį, ir ruoščiausi ilgam bylinėtis. Ko gero taip jis nori mane pakankinti ir nubausti už viešumą. Tačiau aš – nebebijau!” –  pirmadienio vakarą LNK laidoje „Nuo... iki...“ pasakojo garsaus dainininko Edmundo Štengerio, pravarde Mundis, žmona Violeta Malevska.

„Prieš savaitę Edmundas išsiuntė kelias lenkų kalba parašytas žinutes, kad ramybės nesitikėčiau. Esą jis užginčys pasirašytą taikos sutartį“, – pasakojo V.Malevska.
„Prieš savaitę Edmundas išsiuntė kelias lenkų kalba parašytas žinutes, kad ramybės nesitikėčiau. Esą jis užginčys pasirašytą taikos sutartį“, – pasakojo V.Malevska.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 22, 2014, 12:01 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 3:08 PM

Prieš kelias savaites spaudoje pasirodė informacija, kad moteris oficialiai išsiskyrė su sutuoktiniu ir atsisakė pretenzijų į šeimos turtą.

„Liko tik sutvarkyti formalumus. Padavėme pareiškimą, tačiau prieš savaitę Edmundas išsiuntė kelias lenkų kalba parašytas žinutes, kad ramybės nesitikėčiau. Esą jis užginčys pasirašytą taikos sutartį“, – pasakojo Violeta, rodydama ir cituodama žinutes mobiliajame telefone.

Moteris svarstė, kad Edmundas nori dar labiau atkeršyti, ir atimti iš jos dukterį, mat nupirkti – nepavyko. Violetos teigimu, jai buvo pasiūlyta pinigų už tai, kad ji atsisakytų globoti mergaitę ir perduotų ją Mundžiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.