M. Šalčiūtė U. Kiguoliui piešė erotiškus vaizdelius

Neseniai išsiskyręs verslininkas Ugnius Kiguolis (35 m.) ir interneto pažiba šokėja Monika Šalčiūtė (21 m.) jau ne kartą buvo pastebėti drauge – žiniasklaidoje pasirodė nuotraukų, kuriose itin meiliai nusiteikę pramogų pasaulio atstovai linksminasi naktiniame klube ar „Šok su manimi“ (TV3) užkulisiuose, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

U.Kiguolis ir M.Šalčiūtė.
U.Kiguolis ir M.Šalčiūtė.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas"

Dec 22, 2014, 6:21 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 4:19 PM

Porelė buvo kartu ir TV3 laidos „Naujametinė keitykla“, kurią žiūrovai išvys gruodžio 31-osios vakarą, filmavime jiedu sėdėjo šalia ir meiliai bendravo. Filmavimo kameros užfiksavo, kaip U.Kiguolis ir M.Šalčiūtė piešė vienas kitam piešinius. Iš pradžių – kiškučius, vėliau – kur kas pikantiškesnius vaizdelius.

„Paskutinis Monikos piešinys buvo ypač pikantiškas. Įdomiausia, kad Monika jį nupiešė ant lapo, kuriame buvo surašytas Ugniaus tekstas.

Renginio scenoje U.Kiguolis turėjo sakyti šventinę kalbą. Į sceną pakilęs vyras užmetė akį į tekstą lape, o kitoje jo pusėje pirmose eilėse sėdintys žiūrovai išvydo nupieštą pimpalą“, – peržiūrėję filmuotą medžiagą juokdamiesi atskleidė „Naujametinės keityklos“ kūrėjai.

U.Kiguolis prieš filmavimo kameras prasitarė ir apie savo turtus. Vieno iš „Naujametinės keityklos“ vedėjų Raimundo Bingelio paklaustas, ar turi tik tris milijonus, Ugnius nesutriko ir atsakė: „Taip, tik.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.