Ar Irena Starošaitė sutiks eiti su Ž. Žvaguliu prie altoriaus?

Klaipėdoje gimęs ir augęs dainininkas Žilvinas Žvagulis prieš svarbiausias žiemos šventes panoro suburti saviškius Kretingos rajono Salantų miestelyje, kuriame gyveno jo močiutė ir kur bėgo laimingos paties Žilvino vaikystės vasaros.

Su I.Starošaite Ž.Žvagulis yra susituokęs tik Santuokų rūmuose.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Su I.Starošaite Ž.Žvagulis yra susituokęs tik Santuokų rūmuose.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2014, 3:31 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 10:41 AM

Tai, ką dainininkas patyrė apsilankęs Salantuose, TV3 žiūrovai pamatys šventinėje laidoje „Žvagulio Kūčios“. Jau trečiadienį, 19.00 val. TV3 eteryje paaiškės svarbiausias dalykas: ar Irena Starošaitė sutiks eiti su Ž.Žvaguliu prie altoriaus?

Dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ žiūrovai spėlioja, kaip baigsis ryžtingas Ž.Žvagulio sprendimas su mylima žmona susituokti bažnyčioje.

„Deja, taip jau nutiko, kad su Irena mes esame susituokę tik Santuokų rūmuose, o prieš Dievą aš tebesu vedęs savo pirmąją žmoną“, – pirmose realybės šou laidose pasakojo Ž.Žvagulis.

Siekdamas ištaisyti šią klaidą ir savo žmonai amžiną meilę prisiekti bažnyčioje, dainininkas pasiryžo sudėtingam procesui. Žinoma, pirmiausia turėjo įtikinti Ireną, neskubančią priimti jo pasiūlymo.

Ar žiemos šventės – stebuklų metas ir Ž.Žvaguliui? Tai paaiškės šventinėje muzikinėje laidoje, kurią TV3 rodys trečiadienį, Kūčių vakarą, 19.00 val.

Visi Ž.Žvagulio artimieji susiburs Salantuose, kuriuose, pasak dainininko, „viskas kitaip“. „Vilniečiai, žinokite, tolyn nuo Raseinių viskas yra kitaip!“ – sakė juokdamasis Ž.Žvagulis, kviesdamas savo garsius bičiulius į Žemaitiją, kurioje filmuojama speciali laida „Žvagulio Kūčios“.

Jo kvietimu į Salantus suvažiavo šventiškai nusiteikusios grupės „Patruliai“, „el Fuego“ ir „Džentelmenai“, Marius Jampolskis ir Deivydas Zvonkus, Eglė Jakštytė ir, žinoma, I.Starošaitė.

Salantuose Ž.Žvagulis rūpinosi ne tik vaišėmis – jis aplankė kunigą Mindaugą Nausėdą ir senelių namus. „Su kunigu pasikalbėjome kaip man elgtis, kad gaučiau šliūbą su Starošaite. Tik ar ji pagaliau man atsakys „taip“? Vat ir sužinosime per Kūčias!“ – Irenos sprendimo neišdavė Ž.Žvagulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.