Ž. Žvagulio piršlybos per Kūčias, vestuvės – per Naujuosius?

Antradienio vakarą, kai darbščios šeimininkės virtuvėse kildino Kūčių pyragų tešlą, dainininkas Žilvinas Žvagulis sukvietė didžiausią būrį savo draugų, muzikantų, atlikėjų, kitų smagių svečių ir nusprendė surepetuoti savo vestuves.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2014, 9:53 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 9:51 AM

Kūčių vakarą specialioje TV3 muzikinėje programoje „Žvagulio Kūčios“ pagaliau išaiškės didžioji intriga: ar ryžtingi Žilvino bandymai nusivesti Ireną Starošaitę prie altoriaus bus vaisingi.

Vyras jai piršosi visą „Žvagulio klano“ projektą, bet Irena atsakyti neskubėjo, vis delsė, kol Žilvinas imsis iš pagrindų keisti savo pašėlusį gyvenimo būdą.

Tačiau panašu, kad trečiadienį, specialioje Kūčių laidoje, Žilviną aplankys tikra palaima ir jis ilgai nelaukęs žengs kitą žingsnį – pradės repetuoti vestuves. Iš to šio antradienio vakarą sostinės sporto, pramogų ir verslo centro „Forum Palace“ terasoje nufilmuota speciali laida „Žvagulio Naujieji“ TV3 žiūrovus pasieks gruodžio 31 d.

Pagrindinis herojus Ž.Žvagulis į savo vestuvių repeticiją pažvelgė rimtai: vakarėlyje čirškė kepsninės, pokšėjo šampanas, o aplink sukiojosi visas pulkas garsenybių. Į šventinį filmavimą atvyko Arūnas ir Inga Valinskai, Birutė Dambrauskaitė, Stasys Povilaitis, Mia, Katažyna ir Deivydas Zvonkai, „Džentelmenai“, „Patruliai“, atvyko Baltarusijos scenos deivės „By City“ ir daugelis kitų.

„Progos dvi – mes šiuo vakarėliu ne tik repetuojame mūsų vestuves, bet ir kartu sutinkame Naujuosius metus, todėl ir šampano tebūnie dvigubai daugiau!” – susirinkusius džiugino Ž.Žvagulis.

I.Starošaitė savo ruožtu su svečiais dalinosi išgyvenimais, kaip jų šeimai pasisekė atlaikyti tikru išbandymu tapusį dokumentinės realybės projektą „Žvagulio klanas“. O garsūs svečiai su Žvaguliais mainais dalinosi savo šeimyninių rūpesčių sprendimo būdais ir įvairiais smagiais pasakojimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.