„Šok su manimi“ pasišaipė iš projektą palikusios M. Šalčiūtės

Šeštadienio vakarą televizijos žiūrovus prie ekranų pritraukė TV3 šokių projektas „Šok su manimi“. Šis vakaras projekte – išskirtinis. Mat šou išvakarėse interneto sensacija vadinama Monika Šalčiūtė pareiškė, kad nori pasitraukti iš „Šok su manimi“, nes, jos manymu, pagrindinis vertinimo komisijos tikslas – pažeminti ją.

Vietoj M.Šalčiūtės šokėjas Stanislavas Savickij pašokdino projekto vedėją Indrę Kavaliauskaitę.<br>D.Umbraso nuotr.
Vietoj M.Šalčiūtės šokėjas Stanislavas Savickij pašokdino projekto vedėją Indrę Kavaliauskaitę.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 27, 2014, 7:35 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 3:40 AM

Daugiausiai nuoskaudų M.Šalčiūtė jaučia ją nuolat kritikavusiam vertinimo komisijos nariui Jurijui Smoriginui. Vis dėlto M.Šalčiūtė nebuvo tikra dėl savo pasitraukimo iš projekto. Todėl televizorių žiūrovai nekantriai laukė – pasirodys Monika ant parketo ar ne?

Atsakymo ilgai laukti nereikėjo - šou prasidėjo bendru visų porų Vienos valsu. Tarp šokusiųjų Monikos nebuvo. Nebuvo Monikos ir balsavimo lentelėje. Panašu, kad mergina su šokių projektu atsisveikino visam laikui.

Tai M.Šalčiūtė patvirtino vaizdo įrašu, kuriuo pasidalijo tuomet, kai prasidėjo laidos filmavimas.

„Buvau atvykusi į studiją ieškoti kompromiso, kad nustotų apie mane negražiai kalbėti, tačiau vėl scenarijus buvo dėliojamas taip, jog apie iš manęs būtų tyčiojamasi. Nežinau, kodėl jie taip daro...“ - apmaudo neslėpė Monika. Ji patikino, kad likus kelioms valandoms iki filmavimo laidos kūrybinė komanda uždraudė jai repetuoti kartu su kitais. Monikai buvo pasakyta, kad į repeticiją atvykti reikėjo ryte, tad dabar jau per vėlu.

„Jie nenorėjo suteikti man šanso“, - tvirtino M.Šalčiūtė.

Tačiau šventinėje laidoje nebuvo ir Moniką taip supykdžiusio J.Smorigino. 

„Iššlavėme Smoriginą iš šventinės laidos!“ - džiūgavo kiemsargiais persirengę Vitalijus Cololo ir A.Jagelavičiūtė.

Vis dėlto neliko pašiepta ir pati Monika. Pradėjus šluoti parketą Agnė burnojo: „Nėra prasmės čia šluoti taip pat kaip Šalčiūtei nėra prasmės mokytis šokti“.

Šeštadienį ant parketo susigrūmė „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis, dainininkė Monika Linkytė ir Justas Bareišis, modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė bei trasseksualas Agness Landau ir Justas Žilinskas.

Šokėjus vertino Jūratė Norvaišienė, Agnė Jagelavičiūtė, Vitalijus Cololo ir Aistis Mickevičius, persirengęs Snieguole.

Šventiškai nusiteikusi komisija negailėjo aukštų balų šokių šou dalyviams. Vis dėlto pirmoji pora pelniusi visus keturis dešimtukus - Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė.

Ši šokėjų pora parengė nuotaikingą ir romantišką numerį, kurio metu moksliukas Ignas tapo tikru širdžių ėdiku.

„Man dukra visą laiką sako: Mano klasėje yra botanikas. Iki šiol nesuprasdavau, kas tai. Per jūsų šokį aš jį pamačiau“, - juokėsi Vitalijus.

Vertinimo komisijos nuomone geriausiai pasirodė I.Barkauskas su J.Dapkevičiūte, o prasčiausiai - M.Linkytė su J.Bareišiu. Štai televizijos žiūrovai labiausiai palaikė S.Žutautienę su E.Monginu.

Susumavus komisijos narių ir televizijos žiūrovų balsus lyderiais išliko I.Barkauskas ir J.Dapkevičiūtė. Pralaimėjusiųjų šįkart nebuvo - Kalėdų proga neišmestas iš projekto nė vienas dalyvis. Kitą šeštadienį, prieš skelbiant verdiktą, bus susumuoti dviejų laidų balsavimo rezultatai.

Balsavimas – ir internetu

Primename, kad savo mėgstamiausias poras bus galima palaikyti balsuojant ne tik telefonu, bet ir internetu, prisijungus prie naujo „Šok su manimi“ puslapio. Jungiantis per savo paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“ galima atiduoti balsą už patinkančią porą.

Balsavimas už konkrečią porą vyks tos poros pasirodymo metu, tad žiūrovai kviečiami akylai stebėti „Šok su manimi“ pasirodymus. Tereikės puslapyje paspausti mygtuką „Palaikau“ ir, vos tik atlikus šį veiksmą, internauto nuotrauka pasirodys TV3 televizijos eteryje – projekcijoje ant „Šok su manimi“ parketo. Pasibaigus pasirodymams, galutinėje lentelėje poros bus išdėliotos susumavus komisijos, žiūrovų skambučiais atiduotus ir internautų balsus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.