Patraukliausi 2014 m. veidai - U.Skonsmanaitė ir M. Mikutavičius

Antrus metus iš eilės patraukliausiais televizijos žmonėmis žiūrovai išrinko LNK laidų KK2 bei „KK2 penktadienis“ vedėją Ugnę Skonsmanaitę (26 m.) ir TV3 konkurso „Lietuvos talentai“ teisėją, dainų autorių bei atlikėją Marijų Mikutavičių (43 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

M.Mikutavičius ir U.Skonsmanaitė - patraukliausi televizijos veidai.<br>L.Kulbio nuotr.
M.Mikutavičius ir U.Skonsmanaitė - patraukliausi televizijos veidai.<br>L.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė („Lietuvos rytas“)

Dec 28, 2014, 2:11 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 2:43 AM

Abu laidų vedėjai skirtingai sutiko žinią, kad „TV antenos“ skaitytojai ir portalo lrytas.lt lankytojai juos laiko patraukliausiais televizijos žmonėmis.

„Kaip malonu. Ačiū už gerą naujieną“, – ištarė Ugnė. O štai Marijus džiaugsmo šūksnį palydėjo ir keiksmažodžiu.

Šį kartą nusprendėme kalbinti ne juos. Apie tai, kas lemia U.Skonsmanaitės ir M.Mikutavičiaus populiarumą, paklausėme astrologės Palmiros Kelertienės.

Sudariusi asmeninius 1988 12 08 gimusios Ugnės ir 1971 04 19 gimusio Marijaus horoskopus, ji nedvejodama ištarė, kad šie žmonės pasmerkti populiarumui, o jų kelią į televiziją lėmė žvaigždės.

Ugnė gali būti dvasininkė

„Ugnės horoskopas mane pribloškė, – prisipažino astrologė. – Tai labai seno, brandaus žmogaus horoskopas. O tai reiškia, kad ji daugybę kartų reinkarnavosi (jos siela įsikūnijo į kitą kūną. – Red.) ir yra sukaupusi daug patirties bei energijos.

Kas yra populiarus žmogus? Pirmiausia tai energetiškai stiprus žmogus, traukiantis kitus.

Ugnė gimė per seną mėnulį, Mėnulio mėnesio pabaigoje. Ji – Šaulys, o po šiuo ženklu gimsta brandžios sielos. Tokia siela daug žino, išmano, supranta, yra daug patyrusi, sukaupusi nemažai energijos. Jei toks žmogus randa tinkamą užsiėmimą, populiarumas garantuotas.

Kokie užsiėmimai tinka Ugnei? Šaulys yra Zodiako mokytojas. Šauliai puikiai gali dirbti politikoje, teisėsaugoje, iš jų išeina geri dvasininkai ir guru. Jeigu Šaulys atsiduria toje vietoje, kur gali kalbėti apie politiką, moralę ar jos vertinimą, jam gali labai pasisekti.

Ugnės Jupiteris yra Jaučio ženkle, kur ji turi Baltąjį Mėnulį. Tad jos visos kalbos, susijusios su žmonių auklėjimu, randa atgarsį. Ji puikiai įžvelgia žmonių ydas ir netobulumus, gali iš to pasišaipyti, pasijuokti ir tai visuomet bus „į temą“.

Kodėl ji atsidūrė televizijoje? Televizijos planeta yra Uranas. O Uranas su Saturnu, kuris palaiko profesinį pakilimą, Ugnės horoskope sudaro patį palankiausią kampą su Baltuoju Mėnuliu. Kitaip sakant, angelai sargai saugo jos darbą televizijoje, šiam žmogui ten visuomet seksis. Kad ir ką ji pasakytų, pašieptų ar pakomentuotų, jos saviraiška televizijoje visuomet bus priimama pozityviai.

Visuomet reaguojame į energetiškai stiprius žmones, o Ugnė turi daug teigiamos energijos, todėl traukia žmones.

Ugnės sėkmė nėra atsitiktinė. Tai atsinešta iš ankstesnių gyvenimų. Žmonių meilę Ugnė taip pat atsinešė iš buvusių gyvenimų. Todėl jai būtų palanki ir politikos dirva.

Dėl to, kad gimė per seną mėnulį, jis viduje labai pažeidžiama, o gal netgi nukentėjusi nuo žmonių įtarumo, intrigų, apkalbų.

Tai žmogus, kurio vidinę harmoniją galima labai lengvai sugriauti. Ji jautriai reaguoja į išorės veiksnius, todėl atsiskleidžia tik retais atvejais ir tik artimiems žmonėms.

Visiškai atviri yra tik vaikai, o kuo žmogus vyresnis, brandesnis, tuo mažiau pasakoja apie save, nebent tiems žmonėms, kuriais tikrai pasitiki.

Ugnės gimimo datoje net trys aštuonetai. Remiantis kinų astrologija, aštuoni – laimingiausias skaičius. Numerologijos gerbėjai žino, kad aštuonetas yra Urano skaičius. O Uranas yra pati geriausia planeta Ugnės horoskope. Tai televizijos ir charizmos globėjas.

Ankstesniame gyvenime Ugnė galėjo būti dvasininke ar guru, ji turi labai gerą dvasinį įdirbį. Taigi televizija jai yra neišvengiama.“

Marijus – donžuanas

„Įdomus sutapimas, kad ir Ugnė, ir Marijus – senos sielos, nes ir Marijus gimė per seną mėnulį, – nusistebėjo P.Kelertienė. – Jis taip pat yra sukaupęs daug energijos, turi didžiulį karminį įdirbį. O žmonės, kurie yra sukaupę daug energijos, traukia kitus.

Marijaus horoskope Uranas (televizija ir charizma) yra Svarstyklėse – ten, kur ir jo Baltasis Mėnulis. O jo Mėnulis yra Vandenyje, kurio globoje ir yra televizija. Televizija yra jo namai, jo siela.

Marijus gerai jaučia kitus žmones, suvokia jų poreikius, sugeba jiems įtikti, pateisina jų lūkesčius. Žmonės mato jame tai, ką nori matyti, – savą vyruką.

Jo misija – televizijoje ir scenoje. Jis negali būti nepopuliarus, nes jame telpa viskas, ko tikisi publika. Kad ir ką Marijus pasakytų, kaip nusišypsotų ar padarytų, jį visi priima kaip artimiausią žmogų, brolį ar gerą bičiulį.

Marijus puikiai suvokia publikos emocijas, pasąmonę. Kai jis dainuoja, atrodo, kad su juo dainuoja kiekvienas ir dainuoja tai, kas yra jo viduje. Jo charizma – nepaprasta. Jo kelias labai aiškus – scena ir televizija. Tai labai kūrybingas žmogus.

Marijus – Avinas, o šiam ženklui būdinga depresija. Kas galėtų pagelbėti? Stiprus partneris, tikra meilė. Tačiau Marijus visiškai nemoka rinktis partnerio. Jis tiesiog tobulai nesugeba išsirinkti, nors gali dažnai įsimylėti. O įsimyli dėl to, kad jo Marsas yra donžuano laipsnyje. Tai tikro donžuano horoskopas.

Jam smagu įsimylėti. Tad donžuanas jis, matyt, bus iki grabo lentos. Tiesą sakant, jam reikėtų atlikti šį vaidmenį. Tai būtų stipriausias Marijaus vaidmuo, už kurį jis neabejotinai gautų Sidabrinę gervę.

Tiesa, jo horoskopas yra nelaimingo donžuano horoskopas. Jis nesugeba išsirinkti partnerio, o be partnerio negali gyventi. Jo visa laimė ir tvirtybė siejama su partneryste.

Jis išsirenka gerą žmogų, bet sau visiškai netinkamą. Jis įsimyli, bet visiškai ne tą, ką reikia.

Yra žmonių, kurie neturi klausos, kurie negali tinkamai sudainuoti melodijos. O Marijus neturi klausos širdies balsui, meilei.

Marijus pasmerktas populiarumui, scenai ir meilės paieškoms. Beje, jis būtų labai populiarus Rusijoje, Anglijoje, Italijoje ir Vokietijoje.

Ugnė ir Marijus turi Juodąjį Mėnulį Mergelėje, o tai reiškia, kad jiems negalima būti medikais. Net jei Ugnė vaikystėje ir svajojo tapti gydytoja, gerai, kad šio kelio nepasirinko.

Šis darbas jiems sukeltų daug rūpesčių ir jie nebūtų tokie populiarūs kaip dabar.

Kitų metų liepa ir rugpjūtis – sudėtingi jiems abiem. Šį laikotarpį reikėtų skirti sveikatos stiprinimui ir poilsiui.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.