Naujųjų metų išvakarėse - Žilvino Žvagulio vestuvių repeticija

Žilvinas Žvagulis su būriu pramogų pasaulio garsenybių surengė siautulingą vakarėlį ant bene geriausiai matomo Vilniaus stogo. Linksmai nusiteikę svečiai ne tik repetavo Žvagulių vestuves, bet ir kaip niekad atvirai dalinosi savo šeimynine patirtimi, o Arūnas Valinskas negailėjo auksinių palinkėjimų.

Šventinis projektas „Žvagulio Naujieji“.
Šventinis projektas „Žvagulio Naujieji“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2014, 1:31 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 10:16 PM

TV3 eteryje šventinis projektas „Žvagulio Naujieji“ bus rodomas Naujųjų metų išvakarėse 20.00 val. Jis karūnavo dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ ir tapo savotiška Irenos Starošaitės ir Ž. Žvagulio būsimų vestuvių repeticija.

Viso šou metu užsispyręs žemaitis siekė savo mylimąją I. Starošaitę, su kuria gyvena civilinėje santuokoje, nusivesti prie altoriaus. Tuo tarpu jo piršlys A. Valinskas ištarė netikėtą pasiūlymą.

„Žilvinas turėtų vesti Ireną ne prie altoriaus, o į miegamąjį“, – savo draugui už nugaros šelmiškai porino A. Valinskas.

Tuo metu jau suaugę Ž. Žvagulio vaikai – Ąžuolas ir Rytis – į tėvo puotą sukviestiems svečiams plakė egzotiškus kokteilius, o virtuvės šefai kepsninėse lauke čirškino mėsą, krevetes ir kitus skanėstus.

Linksmame vakarėlyje šventinę atmosferą kaitins be paliovos pokšintys fejerverkai, skambėjo populiariausios dainos, kurias atliks Rytis Cicinas, Stasys Povilaitis, Mia, Renata ir Deivis, Egidijus Sipavičius, Inga Valinskienė ir būrys kitų žvaigždžių. Nulipę nuo scenos visi dalinosi šeimos santarvės receptais ir atvirai pasakos apie savo santykius su antrosiomis pusėmis.

„Mes su Irena gerai žinome – kai šitie du mūsų vyrai susitinka, galime jų tris paras nelaukti namie, nes jie kaip maži vaikai. Bet kartu aš džiaugiuosi, kad jie kaip vaikai, nors abiem jau beveik po 50 metų. Gyventi šalia tokių vyrų yra labai įdomu ir kartu kiekviena diena – kaip iššūkis“, – prieš filmavimo kameras prisipažino I. Valinskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.