Sudužusi svajonė: Ingrida Kazlauskaitė neturės trijų vaikų

Kokie metai bus Lietuvai, kai litą keis euras? Ar gyvensime geriau? Ko ir kada reikėtų pasisaugoti? Ką daryti, kad pinigai patys ateitų į namus? Ar Lietuvoje prasidės neramumai, ar ruoštis karui? Ne tik šie, bet ir kiti daugeliui mūsų aktualūs klausimai aptarti „Yra kaip yra“ studijoje.

I.Kazlauskaitė.
I.Kazlauskaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2014, 3:21 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 9:41 PM

Šventinėje LNK laidoje šį antradienio vakarą 17.15 val. – raganos, šamanai ir žyniai pranašauja, kas laukia mūsų 2015-aisiais.

Laidos svečiai – astrologė Palmira Kelertienė ir žinomas dainininkas Radžis, kuris prisipažino, kad jaučia nerimą dėl Ukrainoje gyvenančio senelio. Dainininkas prisipažino, kad senelį planuoja aplankyti pavasarį: „Jei nušaus, tai nušaus, prisiminkite, kad toks fainas berniukas Radžis gyveno“, – filmavimo metu juokavo Radžis.

Laidoje taip pat dalyvavo Ingrida Kazlauskaitė. Mergina domėjosi, kaip jai klostysis asmeninis gyvenimas, gal pagaliau įvyks vestuvės? Pirmą kartą gyvenime Ingrida ryžosi, kad jai būtų išdėliota Taro kortų dėlionė. Kortos jai 2015-aisiais lemia šeimą.

Bet vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė, pažvelgusi į Ingridos delnus, sudaužė Ingridos svajonę turėti tris vaikus. „Vargu ar bus du, – sakė ragana. – Be to, matau tik vieną santuoką.“

Taip pat studijoje – kelios nelaimingos istorijos. Moterys, įsitikinusios, kad yra prakeiktos. Ar raganiams pavyks jas išgydyti?

Kaip apsisaugoti nuo prakeikimų ir ką daryti, jei kas nors siunčia prakeiksmą? Daug aktualios informacijos šiandien ir laidos tęsinyje sausio 5-ąją LNK laidoje „Yra kaip yra“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.