„Pinigų karta“ atskleis, kurie litų banknotai patinka gėjams

Nuo sausio 5-osios į LRT televizijos eterį grįžta viena iš televizijos senbuvių – ekonominės publicistikos laida „Pinigų karta“. Nepamainomas jos vedėjas ir prodiuseris Andrius Tapinas į 2015 metus žengia puikiai nusiteikęs. Laidoje jis žada kalbėti ne tik apie rimtus dalykus, bet nevengti ir ironiškų pokštų.

A.Tapinas džiaugiasi, kad „Pinigų karta“ grįžta į eterį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
A.Tapinas džiaugiasi, kad „Pinigų karta“ grįžta į eterį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-31 10:25, atnaujinta 2018-01-17 20:00

„Jau pirmosiose laidose Vitas Vasiliauskas atviraus, kuriuos litų banknotus Londono gėjų klubai keis palankiausiu kursu, o Gitanas Nausėda nustebs sužinojęs, jog antrasis jo vardas Bijūnas atneš šlovę ir turtus“, – nežinia rimtai ar juokaudamas sako žinomas žurnalistas, rašytojas ir įtakingas socialinės erdvės veikėjas Andrius Tapinas, džiaugdamasis grįžtančia „Pinigų karta“.

Pirmojoje laidoje „Pinigų kartos“ žurnalistai tikrins, ar nepilnamečiui Lietuvoje lengva įsigyti cigarečių, alkoholio ir energinių gėrimų, ar jis laukiamas svečias lažybų punktuose ir lošimo automatų salonuose, ir liks šokiruoti tyrimo rezultatų. Keturi žinomi Lietuvos žmonės viešai pateiks savo Naujųjų metų pažadus ir prisipažins tapę pasmerkti, o Lietuvos banko valdybos pirmininkas be gėjų klubų temos aptars ir kitus eurozonos valstybe tapusiai Lietuvai aktualius ekonominius klausimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.