Naujas J. Leonavičiūtės tikslas – laidos vedėjos darbas

TV3 infošou „VIRAL‘as“ sausio 5 dieną, į eterį grįš kupinas naujienų. Pirmoji iš jų: laidos komanda pradės naujos vedėjos paieškas. Kas taps charizmatiškojo Mindaugo Papinigio partnere? „VIRAL‘o“ komanda dairosi žavingos, dėmesį traukiančios asmenybės.

Ar J.Leonavičiūtė gaus darbą TV šou „VIRAL‘as“?<br>TV3 nuotr.
Ar J.Leonavičiūtė gaus darbą TV šou „VIRAL‘as“?<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 31, 2014, 10:29 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 8:00 PM

„Išsirinkti vedėją šiais laikais – ypač sunku. Todėl nusprendėme padaryti atranką pačiame eteryje. Išmėginti merginų, siekiančių vedėjos kėdės, jėgas pačiame „VIRAL‘e“. Galima sakyti, šalia Mindaugo būsiančią merginą mes rinksime kartu su žiūrovais“, – aiškina laidos prodiuseris Dominykas Kubilius.

Pirmoji savo talentą TV3 eteryje jau pirmadienį 19.30 val. išmėgins modelis, „Šok su manimi“ šokėja Jolanta Leonavičiūtė. „Esu neapsakomai laiminga, gavusi tokį pasiūlymą. Tai yra didžiulis išbandymas. Tikiuosi, kad neapvilsiu prodiuserių ir, žinoma, TV3 žiūrovų ir puikiai susitvarkysiu su man skirtomis užduotimis bei tapsiu ta vienintele vedėja“, – viliasi Jolanta.

„Jolanta išsiskyrė ne tik savo būdu, bet ir ypatingu gebėjimu užduoti tinkamus, ne visuomet patogius, klausimus mūsų laidos svečiams. Todėl ji pirmoji ir pradės šį išbandymų maratoną“, – sako D.Kubilius.

J.Leonavičiūtei laidoje „VIRAL‘as“ teks sudėtinga užduotis: prakalbinti net ir aikštingiausias Lietuvos žvaigždes. TV3 žiūrovai išvys Jolantą drauge su Mindaugu kalbinant kuo įdomiausius pašnekovus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.