Naujųjų sutikimo proga Lietuvos garsenybės puošėsi kailiniais

Paskutinį metų vakarą per TV3 estrados vilkai, šlagerių karaliai ir princesės susitiks šventinio projekto „Žvagulio Naujieji“ scenoje, kurią, nepaisant šaltuko, buvo nuspręsta įrengti lauke.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 31, 2014, 1:27 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 7:28 PM

Žiemiškas koncerto variantas artistų neišgąsdino – jie apsisiautė šiltais, o kai kurie – itin ištaigingais kailiniais, pasidžiaugdami žiemos malonumais.

Idėja šventinį vakarą surengti atviroje sostinės terasoje gimė dainininko Žilvino Žvagulio galvoje, o jo sukviesti talentingi scenos kolegos sprendimą Naujuosius sutikti lauke palaikė.

Susirinkusieji Naujųjų sutikimo ir Ž.Žvagulio improvizuotos vestuvių repeticijos proga pasipuošė ypatingais scenos kostiumais ir kailiniais.

Ypač patraukliai atrodė dueto „Pinup Girls“ merginos – Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė. „Mes puošėmės netikrais kailiniais ir tą vakarą tapome jaunomis, elegantiškomis ir grakščiomis poniutėmis, – šypsodamasi sako S.Nainė. – Mums su Viktorija patinka kailiniai. Tai – prabangus apdaras, o kaip prabanga moterims gali nepatikti? Tik man asmeniškai gaila gyvūnų, todėl aš natūralaus kailio paltu puoštis nedrįstu.“

„Kailiniai geriausieji, patys nuostabiausieji“, – animacinio filmo dainelę kaipmat prisiminė kompozitorius ir atgimstančios legendinės grupės „Bavarija“ narys Deivydas Zvonkus. Jis su žmona Katažina naujametėje fiestoje taip pat vilkėjo ištaigingais kailiais puoštus apdarus. „Filmavime, be mano žmonos, dar „4 Roses“ buvo gražios“, – šypsodamasis pastebi D.Zvonkus, bet tučtuojau paneigia mitą, esą dainininkai kasdien puošiasi kailiais, o per šventes daug uždirbę kailinius keičia lengvai kaip pirštines.

„Tą vakarą kailinius mums davė stilistai, nes žvaigždės nieko neperka. Aš neperku kailinių ir žmonoms, nes jos irgi žvaigždės“, – šmaikštauja humoro jausmo nestokojantis D.Zvonkus.

Tačiau visai ką kita gali pasakyti dainininkė Mia, sublizgėsianti ištaigingu įvaizdžiu. „Per filmavimą vilkėjau bebro kailinukus. Turiu dvejus. Dar turiu ėriuko kailinukus. Mėgstu gražius ir šiltus drabužius, be jų žiemą neišsiversi“, – sako žinoma dainininkė.

Po filmavimo Mia džiaugėsi: „Smagus buvo Žvagulių vakarėlis, man patiko jų sprendimas rengti koncertą po atviru dangumi, nors žiemą tai ganėtinai rizikinga. Bet žinant Žilviną, tai nenuostabu – jis mėgsta iššūkius. O ir į vakarėlį susirinko tie, kurie nepabūgo šaltą žiemos naktį pavakaroti draugų būryje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.