Paskutinė metų naktis TV3: svarbiausia misija - litų keitimas

Paskutinę metų naktį TV3 kviečia litą palydėti su pasikeitusiais šlageriais. Kiekvienas dainininkas turės specialią užduotį – arba pakeisti dainos žodžius, arba atlikti ne savo dainą. Kad būtų dar linksmiau, TV3 eteryje žiūrovai matys kiekvienos dainos žodžius, taigi laukdami naujamečių fejerverkų galės dainuoti karaokę kartu su scenos žvaigždėmis ir kartu švenčiančiais artimaisiais.

TV3 eteryje ryškiausios šalies pramogų pasaulio žvaigždės vykdys svarbiausią – pinigų keitimo – misiją.
TV3 eteryje ryškiausios šalies pramogų pasaulio žvaigždės vykdys svarbiausią – pinigų keitimo – misiją.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 31, 2014, 10:11 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 8:00 PM

Šią, paskutinę metų, naktį, 22.00 val., TV3 eteryje ryškiausios šalies pramogų pasaulio žvaigždės vykdys svarbiausią – pinigų keitimo – misiją. „Naujametinė keitykla“ bus atsakinga už garbingą atsisveikinimą su litu ir nepriekaištingą naujos valiutos – euro – pasitikimą. „Naujametinės keityklos“ žvaigždžių laukia ir kitas iššūkis – atsakinėti į šou vedėjų klausimus, įsijautus į kitų žinomų žmonių vaidmenis. „Kaip atsakyčiau, jei to paklaustų ne manęs, o jo(s)“, – tokia bus įžymybių užduotis.

Kaip išsisuks verslininkas Gediminas Juodeika išgirdęs, jog atsakinėti jam teks į dainininkei Katažinai Zvonkuvienei skirtus klausimus? Vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė bandys atsakinėti įsijautusi į dainininko Ryčio Cicino vaidmenį. O „Beatos virtuvės“ kūrėja Beata Nicholson suks galvą, kaip atsakyti į TV3 orų pranešėjui Nagliui Šulijai skirtus klausimus.

„Naujametinėje keitykloje“ galios savos, originalios taisyklės:  oficialus valiutos kursas bus 3,4528 medinio arklio į 1 medinę ožką, sklandų darbą prižiūrės „geriausi finansų ekspertai“, „habilituotais infliacijos ir defliacijos analitikais“ prisistatantys humoristai Raimundas Bingelis, Džiugas Siaurusaitis, Vitalijus Cololo ir Mindaugas Papinigis.

Belaukiant „Naujametinės keityklos“, TV3 kviečia nuo 19.00 val. vakarą leisti su komiku Olegu Surajevu ir jo laida „Metų Akcentas“, o 20.00 val. stebėti specialią šventinę laidą „Žvagulio Naujieji“, kurioje paaiškės ar įvyks garsiosios Žvagulių poros – Irenos ir Žilvino – tuoktuvės bažnyčioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.