TV žvaigždės 2014-aisiais laistėsi ir krauju, ir šampanu

Vieni televizijos žmonės praeinančių 2014-ųjų nenorės nė prisiminti, kitų atmintyje jie išliks kaip itin sėkmingi. Kuo TV veidai šiemet mus džiugino, glumino ir šokiravo? Apie tai rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

J.Radzevičius sukėlė mirtiną avariją.
J.Radzevičius sukėlė mirtiną avariją.
Daugiau nuotraukų (1)

(„Lietuvos rytas“)

Dec 31, 2014, 6:09 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 8:53 PM

METŲ AVARIJA. „Teleloto“ vedėjas Jonas Radzevičius būdamas visiškai girtas (2,53 promilės) automobiliu „Opel Zafira“ pėsčiųjų perėjoje suvažinėjo 67 metų vyrą. Avarijos kaltininkas neteko loterijos vedėjo darbo, tačiau prieglobstį jam suteikė Arūnas Valinskas – žaidime „Auksinis protas“ J.Radzevičius tapo balsu už kadro.

METŲ BYLA. Praėjusių metų liepos 17-ąją girtas (1,65 promilės) dviratininką suvažinėjęs aktorius Petras Dimša teisėsaugininkams tapo kietu riešutėliu – šiemet jo byla taip ir nebaigta nagrinėti. Gal kitais metais teisingumui pavyks triumfuoti?

METŲ NETEKTIS I. Vienas „Dviračio šou“ kūrėjų Gintaras Ruplėnas mirė likus kiek daugiau nei dviem mėnesiams iki savo 50-mečio. Žinomam humoristui širdis sustojo birželio 12-ąją keliaujant po Jordaniją.

METŲ NETEKTIS II. Gegužės 19-ąją anapus išėjo 74 m. aktorius Antanas Šurna. Tačiau TV seriale „Giminės po 20 metų“ jo personažas Antanas Šeputis ir toliau veiks. Tiesa, žiūrovai jo neišvys – serialo kūrėjai Antaną pasodino už grotų.

METŲ NETEKTIS III. Rugsėjo 6-ąją užgeso 86 metų profesorius Ričardas Kazlauskas, kurio laidas apie gamtą mėgo ir vaikai, ir suaugusieji.

METŲ MASAŽUOTOJA. Internete išplito garsaus norvegų fotografo Petterio Hegre klipai, kuriuose nusifilmavo erotinį masažą daranti Jolanta Leonavičiūtė (32 m.). TV3 šou „Šok su manimi“, kuriame dalyvauja pikantiškų siužetų herojė, rengėjai kėlė šampano taures – skandalas išpopuliarino konkursą.

METŲ KRŪTYS. Didžiausiomis pasaulyje krūtimis besididžiuojanti lietuvių kilmės amerikietė Susan Sykes lankydamasi Lietuvoje dalyvavo LNK laidose KK2 ir „KK2 penktadienis“. Čia ji demonstravo, kaip krūtine lanksto alaus skardines ir traiško arbūzus.

METŲ SERIALAS. Lietuviškų TV serialų tėvu vadinamas prodiuseris Rolandas Skaisgirys žengė į internetą – ėmė kurti tekstinį serialą, o jis buvo publikuojamas portale lrytas.lt. Seriale prodiuseris atspindėjo ir savo patirtį areštinėje.

METŲ MŪŠIAI. Net dvi televizijos pradėjo transliuoti šou, kurių nugalėtojų laukia kelionė aplink pasaulį. Dėl tokio prizo varžosi „Didžiojo pasivaikščiojimo“ („Lietuvos ryto“ televizija) ir „Auksinio proto“ (LRT televizija) dalyviai. Jei būtų daugiau tokių konkursų, Lietuva ir išsivažinėtų.

METŲ ŠOU. Dainininkai Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė – pirmieji Lietuvoje, kuriuos namuose ištisą parą stebi TV kameros („Žvagulio klanas“, TV3).

METŲ DRĄSA. Dešimt šokėjų atsisakė TV3 konkurse „Šok su manimi“ dalyvauti su transseksualu Agness Landau. „Juk man ir toliau reikės gyventi ir dirbti Lietuvoje“, – maždaug taip atsikalbinėjo jie. Justas Žilinskas šiai avantiūrai ryžosi tik įkalbėtas mylimosios.

METŲ LIAPSUSAS. Su trenksmu į LRT televizijos eterį žengusi Beatos Tiškevič-Hasanovos, Andriaus Rožicko ir Andriaus Mamontovo vedama laida „Mėnulo fazė“ neišsilaikė net iki sezono vidurio. Patyrusių pramogų pasaulio veikėjų laidos atsisakyta dėl banalumo ir vulgarumo.

METŲ VAIŠĖS. „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „VMG vasara“ vedėjas Alfas Ivanauskas virtuvę buvo įsirengęs Vilniuje, Katedros aikštėje. Čia jis ruošė grilio patiekalus ir jais vaišino praeivius.

METŲ JUBILIEJUS. Legendinė grupė „Antis“ švęsdama savo trisdešimtmetį pradėjo įspūdingas gastroles po Lietuvą.

METŲ GERBĖJAI. Į sovietų valdžią šlovinančio dainininko Olego Gazmanovo koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje besirenkančius žiūrovus „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius bandė atkalbėti nuo renginio, siūlydamiesi nupirkti jų turimus bilietus už dvigubą ar net trigubą kainą. Norinčiųjų neatsirado.

METŲ MEILUŽIS. 51 metų aktorių Saulių Balandį užgriuvo sekso simbolio šlovė – ekranuose pasirodė latvių erotinė juosta „Mona“, kurioje jis įsiamžino atvirose sekso scenose su latvių aktore Kristine Belicka.

METŲ GANDAS. Prieš filmavimo kameras suvaidino meilės sceną ir tapo pora tikrame gyvenime. Taip buvo kalbama apie dainininką Vaidą Baumilą ir aktorę Kariną Stungytę, kurie nusifilmavo intymioje juostos „Valentinas už 2rų“ scenoje. Gandus pakurstė ir tai, kad Vaidas su Karina pasirodė keliuose vakarėliuose.

METŲ ANTRININKAS. Per „Lietuvos ryto“ televiziją stebėdami Sočio žiemos olimpines žaidynes daugelis žiūrovų buvo šventai įsitikinę, kad jas komentuoja Robertas Petrauskas. Kaip jie nustebdavo, kai transliacijos pabaigoje išgirsdavo: „Apie varžybas pasakojo Karolis Tiškevičius.“ 22 metų sporto žurnalistas prisipažino, kad net artimi draugai iš balso jį palaiko R.Petrausku.

METŲ DAINININKAI. Muzikos specialistai stvėrėsi už galvų, kai TV3 konkurso „Chorų karai“ pirmosiose laidose daugiausia žiūrovų palaikymo sulaukė nusidainuojantys Pravieniškių pataisos namų choristai. „Už juos balsuoja iš gailesčio“, – užkulisiuose kalbėjo konkurso rengėjai.

METŲ OPERACIJA. „Vis dar tobulinu savo kūną“, – sakė humoristas Vitalijus Cololo, ryžęsis antrai plastinei operacijai. Kai stambus vyras numetė 30 kg, ant šonų ir šlaunų nukaro oda. Jai pašalinti ir prireikė dviejų operacijų.

METŲ POPULIARUMAS. 2013 metų balandžio 18-ąją iš gyvenimo pasitraukęs aktorius Vytautas Šapranauskas iki šiol vilioja lošti loterijoje. Visus šiuos metus prekybos centruose dar buvo platinami loterijos „Taip. Ne“ bilietai su jo atvaizdu.

METŲ FILMAS. Šiemet didžiausią pelną – 4 641 000 litų susišlavęs Emilio Vėlyvio „Redirected. Už Lietuvą!“ nepaliko galimybių konkurentams. Evaldo Kubiliaus „Valentinas už 2rų“ surinko 1 389 000 Lt, o Igno Jonyno „Lošėjas“ – „tik“ 1 234 000 Lt. Negana to, šį rudenį pasirodžiusi „Redirected. Pasaulinė versija“ dar papildė filmo iždą puse milijono litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją