„Lietuvos balso“ superfinale laimėjo Justina Budaitė

Šventinę Naujametę LNK televizijos programą sausio 1-osios vakarą vainikavo muzikinio projekto Lietuvoje „Lietuvos balsas“ superfinalas. Jo nugalėtoja - Justina Budaitė.

Justina Budaitė.
Justina Budaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2015, 6:22 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 6:50 AM

Keturis mėnesius LNK eteryje brandintas muzikinis šou šiemet buvo pilnas įvairiausių emocijų – šimtai dalyvių bandė laimę į šį projektą ir tik vienas pasidžiaugs šio projekto nugalėtojo titulu.

„Lietuvos balso“ mokytojų – Katažinos Zvonkuvienės, Ingos ir Arūno Valinskų, Merūno Vitulskio ir Donato Montvydo – mokiniai Eglė, du Donatai, Agnė ir Justina, padedami kone 300 pramogų verslo profesionalų, superfinalui ruošė po tris muzikinius numerius: vieną jau dainuotą ir žiūrovų bei mokytojų geriausiai įvertintą dainą, vieną visiškai naują ir trečią – duetas su savo mokytoju.

Justina ir Donatas duete dainavo baladę „Finaly I found someone“, Agnė ir Merūnas - „Feeling good“, Eglė ir Katažina „Tikėjau“, o Du Donatai su Inga Valinskiene „Žvaigždė“. Justinos numeris šį vakarą – 01, Donatų – 02, Agnės – 03, Eglės – 04. Balsuoti  galima projekto tiesioginės transliacijos metu numeriu 1672 (balsavimo kaina 29 euro centai).

Pagrindinis prizas, dėl kurio kovėsi projekto dalyviai – tai trečiojo „Lietuvos balso“ nugalėtojo titulas, 5000 eurų investicija į tolimesnę muzikinę karjerą, kelionė dviem į Vokietiją keltu „DFDS Seaways“ – šiomis kelionėmis apdovanoti visi superfinalo dalyviai, ir kitų puikių daiktinių ir piniginių prizų.

Superfinalo vertą šou surengė ir „Lietuvos balso“ mokytoja I.Valinskienė, taip pat „Lietuvos balso“ nugalėtojai Paulius Bagdanavičius ir Julija Jegorova, šventine nuotaika užbūrė ir dizainerės Julios Janus išpuošta projekto vedėja Inga Jankauskaitė ir jos partneris Rolandas Vilkončius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.