Laidoje „Viral‘as“ debiutuos pasiutusi močiutė

TV3 info šou „Viral‘as“ pirmąjį 2015-ųjų pirmadienį, sausio 5-ąją, 19.30 val. į TV3 eterį grįš ne tik kupinas aktualių naujienų, bet ir gerokai atsinaujinęs. Sklando kalbos, kad laidos žiūrovai turės progą susipažinti su laidos vedėjo aktoriaus Mindaugo Papinigio močiute.

„Viral‘o“ prodiuseriai išdavė, jog pasiutusi močiutė – ne M.Papinigio giminaitė, o naujas laidos komandos sumanytas personažas.
„Viral‘o“ prodiuseriai išdavė, jog pasiutusi močiutė – ne M.Papinigio giminaitė, o naujas laidos komandos sumanytas personažas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 2, 2015, 10:26 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 6:10 AM

„Daugeliui močiutės atrodo geros ir ramios. Tik ne ši. Maniškė – kovinė. Teisybės ji ieško visur ir dažniausiai visada“, – pirmadienį pasirodysiančioje laidoje aiškins M.Papinigis.

Pirmojoje šių metų laidoje TV3 žiūrovų laukia iš juoko apsiverkti priversiantis, nepaprastas močiutės nuotykis banke.

„Naujųjų išvakarėse močiutė nusprendė išsikeisti litų į eurus. Kokiu kursu? Ogi „vienas prie vieno“ – 35 000 litų į tiek pat eurų“, – laidoje pasakos aktorius.

„Viral‘o“ prodiuseriai išdavė, jog pasiutusi močiutė – ne M.Papinigio giminaitė, o naujas laidos komandos sumanytas personažas. Ši herojė nagrinės pačias aktualiausias socialines dilemas ir skambins į tas institucijas, į kurias kiti nesiryžta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.