Milijonierius Ugnius Kiguolis maitinasi kaip varguolis

Pramogų pasaulyje žinomas kaunietis verslininkas Ugnius Kiguolis prisipažino dažnai spėjantis pavalgyti vos vieną kartą per dieną ir nevengiantis piktnaudžiauti greitu maistu pakelės degalinėse. Dėl perkrautos dienotvarkės verslininkui niekaip nepavyksta atsikratyti šios silpnybės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 2, 2015, 11:30 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 5:54 AM

Padėti U.Kiguoliui suskubo nauja TV3 laida „Mitybos balansas“. Jos vedėja Vlada Musvydaitė sako, kad Ugnius – tipinis lietuvis vyras, negalintis atsilaikyti greitojo maisto pagundoms. Verslininkas vadovauja modelių agentūrai, todėl gerai išmano sveikos mitybos principus ir netgi dalina patarimus gražuolėms, kaip išlaikyti puikias kūno formas, ką valgyti ir kaip sportuoti. Vis dėlto pačiam laikytis šių sveikos gyvensenos principų neužtenka valios.

„Kiekvienoje laidoje „Mitybos balansas“ vis kitus žinomus žmones pakviesiu į restoraną prie pietų stalo. Žiūrovams bus tikrai įdomu matyti, kokius valgius jie išsirinko, o dar linksmiau pasidarys, kai juos suvalgę jie iš manęs išgirs, kiek kalorijų ką tik suvartojo ir kaip teks jas visas sudeginti“, – pasakojo V.Musvydaitė.

Ši žinia gerokai nustebino ir U.Kiguolį. Pirmosios laidos svečiui teko rinktis iš keturių sporto šakų. Jis už suvalgytą lašišos kepsnį beveik valandą „atgailavo“ prakaituodamas moterų grupinėje treniruotėje pilvo ir nugaros raumenims stiprinti.

„Į kažkokią moterišką treniruotę aš čia pakliuvau. Tokių pratimų niekada gyvenime nesu daręs, – premjerinėje laidoje „Mitybos balansas“ sakė U.Kiguolis. – Tai buvo geras spyris į užpakalį, privertęs susimąstyti. Su sportu mėginu susidraugauti jau ketverius metus, bet dabar teks tikrai susiimti ir pradėti gyventi sveikiau.“

Maža to, „Mitybos balansas“ U.Kiguolį pastatė ant kojų tikrąja šių žodžių prasme – verslininkas toliau eikvojo kalorijas drauge su sūnumi čiuoždamas snieglente. Žiemiškomis pramogomis susižavėjęs TV3 laidos herojus nutarė patobulinti įgūdžius ir sudeginti dar daugiau kalorijų: po savaitės su laidos kūrybine grupe pirmąkart vyks slidinėti į kalnus Austrijoje.

Žiūrovai pamatys ir kaip laidos autorė V.Musvydaitė paėmė U.Kiguolio buto raktus ir perdavė Lietuvos sporto universiteto dietologui Artūrui Sujetai. Mitybos specialistas įsibrovė į milijonieriaus šaldytuvą, įvertino jo turinį ir įvardijo pagrindines klaidas bei patarė, ką reikėtų pakeisti norint maitintis sveikiau.

Sveikatingumo laidos kūrėjai žada ir daugiau Lietuvos įžymybių priversti atverti ne tik savo širdis, bet ir šaldytuvus.

„Mitybos balansas“ žiūrovams patars ir paaiškins, kaip suderinti valgymą su aktyviu gyvenimo būdu, kokius produktus vartoti kiekvienam pagal kasdienį aktyvumą. Sporto ir mitybos profesionalai skaičiuos žinomų žmonių suvartojamas kalorijas ir kaskart mėgins jas kuo efektyviau sudeginti, o laidos pabaigoje pademonstruos, ką reikia pakeisti jūsų šaldytuvuose, kad šių turinys taptų sveikuoliškas.

Pirmojoje laidoje dominuos žuvies produktai. „Žuvis dėl savo maistinių savybių labai naudinga mūsų širdies ir kraujagyslių sistemai. Be to, ji teigiamai veikia žmogaus imuninę sistemą, padeda mąstyti, sumažina depresinius reiškinius ir nulemia geresnę nuotaiką“, – apie taisyklingos mitybos naudą pasakojo A.Sujeta.

Sveikiau gyventi mokosi ir pati laidos vedėja. Jau po pirmojo filmavimo V.Musvydaitė liovėsi savo mėgstamą latte kavą gardinti dviem šaukšteliais cukraus. Daugiau patarimų apie sveiką ir aktyvią gyvenseną TV3 televizijos žiūrovams ji pateiks kiekvieną šeštadienio rytą 10.00 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.