Šeimos laimės receptas, atrastas ajurvedoje

Nauji metai – puikus laikas naujiems iššūkiams ir ketinimams. „Ko sieksime, tai ir turėsime. Viskas yra mūsų pačių rankose“, – įsitikinusi yra trijų vaikų motina Egle Kauneckienė, kuri, pasitelkusi ajurvedos mokslo išmintį, jau seniai atrado darnos ir laimės šeimoje receptą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 2, 2015, 2:32 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 5:17 AM

Ajurveda – tai yra mokslas apie gyvenimą. „Aju“ reiškia gyvenimas, „veda“ yra žinios. Paprastai kalbant, tai yra tiesiog instrukcija, kaip gyvent sveikai ir laimingai“, – teigė moteris.

Pasitelkusi ajurvedos išmintį, Eglės pasakojo, kad tik sveikas žmogus gali būti laimingas, todėl visos moterys, būdamos motinos, dukros ar žmonos iš tiesų yra atsakingos už savo šeimos ir artimųjų sveikatą bei laimę.

Šio sekmadienio laida „Mes pačios“ domėsis laimės receptu pagal ajurvedą. Žiūrovai galės sužinoti, kaip teisingai pažinti save ir artimuosius, ko iš savęs reikalauti, o ko neverta tikėtis. Kartu su ajurvedos specialistais bus kalbama apie asmenybės tipus ir svarbiausius patarimus jiems. Laidos kūrėjai paruošė ir labai naudingų bei praktiškų patarimų moterims, sergančioms jautria ir dažnai nuo visuomenės slepiama liga. Naujųjų metų laidoje aptarta bus ir sveikos bei gražios šypsenos tema: mokysimės tinkamai prižiūrėti dantis. Laidos vedėja Nijolė Pareigytė Rukaitienė nuo šiol prie ekranų visų lauks sekmadieniais 9.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.