TV seriale „Lilehameris“ lietuvių aktoriai įkūnijo banditus

Visame pasaulyje populiaraus serialo „Lilehameris“ (pradėtas kurti 2012 m.), kurį sekmadienio vakarais rodo LRT televizija, naujausiose serijose žiūrovai išvys ir tris lietuvių aktorius: Dalią Michelevičiūtę, Marių Repšį bei Andrių Žiurauską, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jan 5, 2015, 10:04 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 10:43 PM

Prieš metus ši trijulė įveikė serialo kūrėjų surengtą atranką ir nusifilmavo keliuose epizoduose. Tik dabar, prieš Naujuosius, lietuvių aktoriai galėjo sulaužyti tylos įžadus ir paviešinti nuotraukas iš filmavimo – naujojo sezono premjera jau įvyko Norvegijoje, kur kuriamas šis serialas, bei JAV.

„Pati dar nemačiau tų serijų, bet labai įdomu, kaip ten viskas atrodo, – juokėsi aktorė D.Michelevičiūtė. – Draugai iš Norvegijos sakė, kad viskas labai gerai ir buvo smagu žiūrėti.“

Netikėtai seriale atsiradusioje lietuviškoje linijoje visi trys mūsų tautiečiai vaidina blogiukus. Moteris-Kablys (D.Michelevičiūtė) – nusikaltėlė, netekusi vienos rankos, jos sūnus (M.Repšys) ir parankinis (A.Žiurauskas) atvyksta nudėti pagrindinio herojaus Franko Taljano, kurį įkūnija garsus amerikiečių aktorius, serialo „Sopranai: mafijos kronika“ žvaigždė Stevenas Van Zandtas (nuotr. šalia D.Michelevičiūtės).

„Franko nušauti man nepavyko, aš jį tik sužeidžiau. Bet už tai jo parankinis peršovė mane, nors iš pradžių, apimtas kilnių jausmų, buvo nusprendęs mus paleisti iš avių gardo, kur laikė uždarytus, kad grįžtume į Lietuvą“, – serialo siužeto vingius išdavė aktorė D.Michelevičiūtė, kuri pasirodys trijose „Lilehamerio“ serijose.

„Paskutiniame epizode vaidinau viena, be kolegų iš Lietuvos. Pasirodžiau peršauta galva pagrindinio herojaus košmariškame sapne. Tame epizode grimuotojo darbas buvo tikras meno kūrinys“, – pasakojo aktorė, kurią sužavėjo ir norvegų profesionalumas, ir kuriami personažai, ir visa filmavimo komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.