Projekte „Šuolis“ dalyvaus ir „pupytė“ Vita Jakutienė

Netrukus per TV3 prasidėsiančio projekto „Šuolis“ antrojo sezono dalyviai ne tik labai rimtai treniruojasi, bet ir matuojasi maudymosi kostiumus. Netrukus su jais reikės pasirodyti prieš televizijos kameras.

Projekte „Šuolis“ dalyvaus ir dainininkė V.Jakutienė.
Projekte „Šuolis“ dalyvaus ir dainininkė V.Jakutienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2015, 12:58 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 1:34 PM

„Kai žvaigždės krinta, reitingai kyla!“ – šis šūkis pirmajame „Šuolio“ sezone buvo pateisintas su kaupu. Drąsiausios šalies įžymybės krito tiesiai į vandenį iš neįtikėtino aukščio ir demonstravo kvapą gniaužiančius triukus kaip tikri profesionalai.

Jau netrukus TV3 tiesioginiame eteryje laukia įspūdingojo „Šuolio“ antrasis sezonas. Lietuvos žvaigždės atliks šuolius nuo 3, 5 ir net 7,5 metro aukščio bokšto bei tramplinų. Jie atliks ir sinchroninius šuolius, dalį jų – ir su profesionalais.

„Šuolyje“ savo treniruotus kūnus, charizmą, gebėjimus taisyklingai šokinėti į vandenį ir kvapą gniaužiančius triukus pasiryžo parodyti ir dėl pergalės kovoti vienuolika itin skirtingų, ypač drąsių žmonių – pramogų ir mados pasaulio, sporto bei muzikos žvaigždžių.

TV3 atskleidė kelias pavardes iš itin intensyviai besitreniruojančių dalyvių. Tai muzikos atlikėjas Sezeras Saylikas (DJ Sezzy), dainininkė Daina Bilevičiūtė, gražuolė, konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvė, „Mis Publika 2013“ Elita Citovičiūtė, dainininkė Vita Jakutienė bei kitos garsenybės.

Belieka laukti ir spėlioti, kurios dar Lietuvos pramogų ir sporto pasaulio įžymybės apsitemps maudymosi kostiumėlius ir išdrįs susirungti šuoliais nuo tramplinų ir bokštų. Teks kristi iš labai aukštai! Kam pavyks atlikti įspūdingus salto, o kas tėkšis į vandenį pilvu, pamatysime jau netrukus.

TV3 primena, kad „Šuolis“ – ne tik linksma pramoga, bet ir svarbią prevencinę, edukacinę misiją atliekantis projektas. Čia dėmesys bus skirtas ne tik projekto dalyviams, bet bus parodyta ir Lietuvos plaukimo pasiekimų istorija, šou teisėjaus plaukimo čempionai, bus skatinamas mokymas plaukti ir aiškinama, kuo gali baigtis neatsargus elgesys vandenyje.

Vienas naujausių ir populiariausių pasaulyje televizijos šou „Šuolis“ sukurtas Nyderlanduose, išpopuliarėjo ir Didžiojoje Britanijoje, Australijoje, Amerikoje, Argentinoje, Kinijoje, Prancūzijoje, Libane, Norvegijoje, Ispanijoje, Švedijoje ir kitose šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.