„Lietuvos talentų“ laimėtojai prizą panaudos kilniam tikslui

Po įtemptos keturių mėnesių kovos televizijos projekto „Lietuvos talentai“ nugalėtojais tapo išskirtinį talentą pademonstravę gatvės gimnastai „Project Mayhem“. Ryžtingai nusiteikę vaikinai pelnė ne tik projekto teisėjų, bet ir žiūrovų simpatijas. Būtent jų sprendimu gimnastams atiteko įspūdingas, 15 tūkst. eurų vertės prizas.

Projekte „Lietuvos talentai“ triumfavę gatvės gimnastai siekia kilnių tikslų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Projekte „Lietuvos talentai“ triumfavę gatvės gimnastai siekia kilnių tikslų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 11, 2015, 11:13 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 9:50 AM

Tačiau itin retą sporto šaką propaguojantys vaikinai nė neketina dalintis laimėtais pinigais. Didžiulę pinigų sumą jie ketina panaudoti kilniam tikslui.

Po superfinalo portalui lrytas.lt gimnastų lyderis Denis Tomkutonis dalinosi savo įspūdžiais bei papasakojo, kur ketina išleisti laimėtus pinigus.

- Kaip jaučiatės įvertinti ne tik projekto teisėjų, bet ir daugybės Lietuvos žmonių?

- Dar sunkiai sekasi patikėti, kad tikrai laimėjome. Kai galėsime, ramiai prisėsime ir aptarsime, kas šiandien įvyko.

- Kiek jėgų atidavte ruošdamiesi superfinalui?

- Superfinalo numeris labai panašus į mūsų pusfinalio pasirodymą. Intensyvaus pasiruošimo ir treniravimosi nebuvo, bet repetavome bent po du kartus per savaitę, po penkias valandas. Rinkomės ir per Naujuosius metus, ir per Kalėdas, kai turėjome laisvas valandas. Be abejo, mintys nuolat buvo tik apie „Lietuvos talentus“.

- Kai ėjote į projektą, tikėjotės, kad galite pasiekti superfinalą ir laimėti?

- Manau, kad visi, kas čia ateina, tikisi bent pasiekti superfinalą. Mes irgi nebuvome išimtis. Žinojome, kad mums reikės dvigubai daugiau pastangų negu visiems kitiems dalyviams, kad turėtume šansą nugalėti. Tikrai įdėjome labai daug pastangų ir, manau, šiandien visa tai atsipirko.

- Ar tas laimėjimas kaip nors pakeis jūsų gyvenimą?

- Dar apie tai negalvojome. Tikėtina, kad atsiras daugiau populiarumo, daugiau viešumo, gal daugiau kvies pasirodyti televizijoje.

- Koks buvo jūsų tikslas? Išpopuliarėti?

- Tikslas buvo laimėti.

- Laimėjote nemažą pinigų sumą. Kaip ketinate pasidalinti ir panaudoti pinigus?

- Dėl pinigų, dar prieš ateinat į projektą, susitarėme, kad tarpusavyje nesidalinsime. Nes norime išlikti draugiška komanda – visi esame geriausi draugai. Šiek tiek ir bijome, kad pinigai mus gali išskirti. Nusprendėme, kad pinigus pasistengsime investuoti į pirmąją Lietuvoje, kokybišką gatvės gimnastikos aikštelę centre. Nes bendraujame su Vilniaus savivaldybe daugiau nei trejus metus, bet jie mus maitina tik pažadais, o nieko pastatyti negali. Supratome, kol patys, kaip bendruomenė, nesiimsime kažkokių veiksmų, nieko neįvyks.

- Kai pradėjote dalyvauti projekte, sulaukėte daugiau dėmesio, šia sporto šaka suidomėjusių žmonių klausimų?

- Be abejo, žmonės susidomi šiuo sportu. Mums pastoviai rašo, o mes pagal fizines galimybes stengiamės jiems padėti. Kol dalyvavome projekte, negalėjome nuolat visiems atrašyti. Bet esame draugiškai nusiteikę ir norime, kad kiekvienas žmogus Lietuvoje išbandytų gatvės gimnastiką. Tai nebūtinai turi atrodyti taip gražiai, kaip ant scenos. Mes visi pradėjome nuo paprastų prisitraukimų, atsispaudimų ir lygiagrečių.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.