V. Radzevičius: „Latvijoje nuotykių buvo ne mažiau nei Afrikoje“

„Sunkiausia kelionę sugalvoti ir ją suplanuoti. Įgyvendinti – vienas malonumas“, – taip baigiamąją didelio žiūrovų susidomėjimo sulaukusio „Lietuvos ryto“ televizijos realybės šou laidą „Didysis pasivaikščiojimas“ pradėjo vienas projekto vedėjų, keliautojas ir žurnalistas Vytaras Radzevičius.

V.Radzevičius.
V.Radzevičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2015, 10:36 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 3:37 AM

Galvos linktelėjimu jam antrino iš Rygos slidžiais keliais Vilniaus studiją pasiekęs Paulas Timrotas, kuris vasarą po Lietuvą lydėjo penkis „Didžiojo pasivaikščiojimo“ dalyvius latvius.

Šį penktadienį 21.50 val. paaiškės, kam atiteko pagrindinis šou prizas – kelionė aplink pasaulį.

Penkių latvių kelionės po Lietuvą ir penkių lietuvių kelionės po Latviją vyko ne šiaip sau, ne vien patraukliausių Europos turizmo vietovių apžiūrėti.

Ir Latvijoje, ir Lietuvoje plieskėsi aistros, emocijos, liejosi ašaros. Abi komandos realybės šou įnirtingai rungėsi dėl taškų, kurie virto eurais ir atiteko komandai laimėtojai.

Paaiškėjo ir du laimingieji: vienas lietuvis ir vienas latvis leisis į kelionę aplink pasaulį.Valstybinis turizmo departamentas, „Lietuvos ryto“ televizijoje nusprendęs originaliai ir šiuolaikiškai pristatyti iškart dviejų Baltijos šalių gyvenimo būdą, paveldą ir ypatingas vietas, atrodo, neapsiriko.

„Tai buvo projektas, kuriame susipynė nuotykiai ir pažinimas“, – neabejojo ir latvių projekto vedėjas P. Timrotas, lietuviams gerai žinomas iš televizijos realybės šou „Robinzonai“, rodyto prieš kelerius metus.

„Nesvarbu, kad Latvija labai arti, galimybių čia patirti nuotykių buvo ne mažiau nei Afrikoje“, – šmaikštavo pusę pasaulio išmaišęs „Didžiojo pasivaikščiojimo“ vedėjas V. Radzevičius.

„Vėl turėjome galimybę susitikti“, – džiaugėsi lietuvių komandos narė Vaida Visockaitė.

Ar tokį pat džiaugsmą išgyveno kiti komandos dalyviai? Ypač kariūnas ir antropologijos studentas Mažvydas Kunevičius, kurio atmintyje dar gyvos Vaidos emocijos, patekus į šaltą upelio vandenį. Ir vis dėlto stebėtojas iš prigimties, kad ir nusivylęs komandos draugais, neslėpė, kad realybės šou jam buvo patirtis ir išmoktos svarbios pamokos, o visus nuotykius dar ilgai prisimins.

Išgyvenimo dramą „Didžiajame pasivaikščiojime“ patyręs stilistas Robertas Danilevičius projekte paliktų emocijų irgi nesigaili.

„Tai, kas mūsų nenužudo, daro stipresnius“, – sakė stilistas, visai neseniai atidaręs nuosavą grožio saloną „Rstudija“.

Lietuvių komandos lyderiu laikytam Vytautui Balčiauskiui balsus projekte rinkti sekėsi geriau nei draugus. Prieš projektą sakęs, kad tikisi merginų dėmesio, Vytautas prisipažino sulaukęs vos dviejų skambučių.

Baigiamojoje laidoje nedalyvavo jauniausia projekto dalyvė moksleivė Aistė Paltanavičiūtė iš Panevėžio. Tačiau projekto metu ji parodė didžiulę drąsą, ar pavyko jai surinkti internautų balsų?

Būtent internautų balsai ir lėmė nugalėtojus. Žiūrovai už savo favoritą galėjo balsuoti interneto paskyroje travel.lrytas.lt.

Projekto „Didysis pasivaikščiojimas“ dalyvių ir jų svečių nuotaiką „Lietuvos ryto“ televizijos studijoje savo dainomis skaidrino Linas Adomaitis, Jurgis Brūzga, Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis, grupė „Pinup Girls“ bei latvių grupė „Fortress Blues Band“.

Kas leisis į „Didžiojo pasivaikščiojimo“ kelionę aplink pasaulį? Kam atiteko Dramos karalienės, Misterio X ir Gerųjų rankų prizai, sužinosite jau šį penktadienį, sausio 16-ąją, 21.50 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.