Beata iš „Funky“ atskleidė turinti asmeninę deimantų kolekciją

Dabartinės Lietuvos žvaigždės neretai pasiskundžia sunkiu gyvenimu ir mažėjančiais honorarais. Tačiau garsenybės iš praeities tikino, jog finansinių problemų jos niekada neturėjo.

B.Wilkin.
B.Wilkin.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2015, 2:20 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 9:30 PM

Štai Tomas Augulis iš savo gerbėjo kartą gavo solidžią 1000 rublių premiją, kuri buvo didesnė už metinį kvalifikuoto darbininko atlyginimą.

O grupės „Junior“ siela Rosita Paulauskaitė prisipažino, kad savo šlovės laikais absoliučiai viskuo pasirūpindavo vadybininkai. Taigi, pradėjus savarankišką gyvenimą jai buvo itin sunku. Apie tai atlikėjai pasakojo LNK laidoje „KK2 Penktadienis“, kuri bus rodoma šį penktadienio vakarą 19.30 val.

Prakalbus apie investicijas ir honorarus bene labiausiai visus „KK2 Penktadienio“ svečius nustebins legendinės grupės „Funky“ vokalistė Beata Wilkin. Moteris prisipažino, kad tais laikais, kai gaudavo milžiniškus honorarus, ji nuolatos galvojo apie ateitį ir dalį pinigų investuodavo.

„Investavau į namą ir į deimantus“, - sakė ji. Ir neslėpė, kad iki šių dienų turi asmeninę deimantų kolekciją. Taigi juodi laikai, kurie būtų privertę deimantus paversti pinigais Beatai dar neatėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.