Dainininkė Laima Žemaitytė:„Užpuolė ir kastetu sulaužė man nosį“

Scena, gerbėjai, gėlės, o gyvenime - krūva nemalonumų. Tokio likimo ragavo jau kiek primiršta legendinė Lietuvos estrados dainininkė Laima Žemaitytė.

Laima Žemaitytė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Laima Žemaitytė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2015, 12:26 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 7:44 PM

Tokiuose ansambliuose kaip „Nerija“ ir „Vilniaus aidai“ dainavusios L.Žemaitytės gyvenimas pastaraisiais metais buvo toli gražu ne rožėmis klotas.

„Lietuvoje pajutau, kad niekam kultūra, mūsų balsai nereikalingi. Mūsų kartą tiesiog pavadinčiau prarastąja. Todėl man teko išvažiuoti į Angliją. Jau buvau sugalvojusi parduoti namą ir jau buvau radusi žmogų, kuris pirktų“, – pirmadienį TV laidoje pasakos dainininkė.

Laima Anglijoje ištvėrė vos metus, tačiau tikino, kad metai praleisti be eterio, koncertų ir kūrybos jai nė kiek nepakenkė, o priešingai – išėjo į naudą.

„Turiu gerbėjų vyrų. Ir šiandien, tarp kitko, iš Klaipėdos skambino vienas gerbėjas, su kuriuo kadaise bendravom. Žmogus 40-ies metų neapsivedė dėl to, kad, pasak jo, neranda panašios į mane“, – kalbės L. Žemaitytė.

Tarsi feniksas iš pelenų pakilusi estrados sodriabalsė tikino, kad jos gyvenime būta ir nemalonių staigmenų. Vieną vakarą skubėdama į koncertą ji buvo žiauriai sumušta.

„Su kastetu į veidą. Aš jam ištraukiau pinigų. O jis dar kartą davė. Ir jis laukė ne taip, kad viduryje gatvės, jis lauke už kampo. Grynai už kampo stovėjo žmogus, kaip sakyt, griebė už krūtinės ir davė į veidą, sulaužė nosį“, – laidoje pasakos ji ir net atskleis, kas šį užpuolimą užsakė.

Šį pirmadienį, 19.30 val. TV3 aktualijų infošou „VIRAL'as“ iš užmaršties prikels legendinę Lietuvos estrados dainininkę L.Žemaitytę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.