Graibstomi pašto ženklai su J. Carrey ir kitų komikų atvaizdais

Penkių garsių iš Kanados kilusių komikų atvaizdai atsidūrė ant šios šalies pašto ženklų. Kolekcininkai juos tiesiog graibsto, rašo „Lietuvos ryto“  žurnalas „TV antena“.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jan 22, 2015, 6:09 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 9:28 AM

Suvenyriniais pašto ženklais buvo pagerbti aktoriai Jimas Carrey (52 m), Mike’as Myersas (51 m.), Catherine O’Hara (60 m.), Martinas Shortas (64 m.) ir Olivier Guimond’as (1914–1971).

Bene žymiausias iš jų – J.Carrey, turintis JAV ir Kanados pilietybes. Pašto ženkle pavaizduota aktoriaus fotografija bei trys garsiausi jo personažai: Kaukė, Eisas Ventura ir Loidas iš „Buko ir bukesnio“.

Šio filmo antroji dalis šiuo metu rodoma Lietuvos kino teatruose.

Amerikiečių televizijos CBS rodomame Davido Lettermano šou (Late Show with David Letterman) J.Carrey pristatydamas naująjį pašto ženklą neslėpė pasitenkinimo.

„Skaitykitės su tuo. Visi, kurie sakė, kad nesugebėsiu prasimušti, dabar gali man pabučiuoti į vieną vietą“, – sakė smagiai nusiteikęs aktorius.

Kanadoje gimęs J.Carrey būdamas vos 16-os metė mokyklą ir ėmė rengti „stand up“ pasirodymus įvairiuose Toronto klubuose. 1979 metais jis išvyko gyventi į Los Andželą.

Devintajame dešimtmetyje J.Carrey turėjo tenkintis antraplaniais vaidmenimis filmuose ir serialuose, o pasaulinę šlovę pelnė 1994 metais. Būtent tais metais ekranuose ėmė karaliauti „Kaukė“, „Eisas Ventura: naminių gyvūnėlių detektyvas“ ir „Bukas ir bukesnis“.

JAV pilietybė J.Carrey buvo suteikta 2004 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.