Lietuvos humoristai vienas kitą traukia per dantį

Laidos „Žvaigždžių dešimtukas“ (TV3) kūrėjai ėmėsi smagios misijos – suskaičiuoti ir išrikiuoti nuo vieno iki dešimt pačius geriausius, populiariausius ir geidžiamiausius Lietuvos humoristus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2015, 11:05 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 8:43 PM

Vargu, ar kas neigtų, jog Lietuvoje netrūksta puikių humoristų. Raimondas Bingelis, Juozas Zavaliauskas, „Humoro klubo“ kompanija su Mantu Stonkumi, Mantu Katleriu ir Justinu Jankevičiumi priešakyje, Apolionija Zizirskienė (Vaidas Pračkaila), Raimundas Šilanskas, Gintautas Kirkila-Klarkas, Artūras Orlauskas, Hana Šumilaitė, Laima Stončė, Violeta Mičiulienė, Aleksandras Karpavičius, „Ambrozijos“ herojai Raimundėlis su Tata – visi jie buvo aptarti „Žvaigždžių dešimtuko“ vertintojų.

Duodama interviu „Žvaigždžių dešimtukui“ V.Pračkailos įkūnijama Apolionija Zizirskienė prisiminė komiškų istorijų iš savo karjeros.

„Kartą, kaip Apolionija, dalyvavau vienoje televizijos laidoje kartu su Kazimiera Prunskiene. Ji grimo kambary manęs ir paklausė: „O kaip šeima reaguoja į jūsų tokį amplua, kad vaidinate persirengęs moterimi?“ Aš jai atsakiau: „Ponia, taigi aš su sijonu po kaimą nevaikštau.“ Ponia Kazimiera, pamenu, juokėsi iki ašarų“, – pasakojo humoristas.

Humoristas M.Katleris prisipažino, kad anksčiau žiūrėdavo visas humoro laidas ir artistų pasirodymus.

„Man ne visada juokinga, kai vyras persirengia moterimi, vis dėlto Apolionija Zizirskienė vaidina tą patį stand-up, kaip ir mes. Todėl galima sakyti, kad Zizirskienė yra stand up žanro pradininkė Lietuvoje“, – sakė M.Katleris.

„Iš visų Lietuvos humoristų galima rasti ko pasimokyti ir iš ko pasijuokti. Kadaise žiūrėdavau ir serialą su Raimundėliu ir Tata. Labiausiai mėgau Raimundėlį, nes jis pats kvailiausias ir dėl to mieliausias. Gerbiu „Ambrozijos“ vyrus už tai, kad jie kiekvieną savaitę sukurdavo naujų skečų, tai tikrai nelengva užduotis. Tiesa, su R.Šilansku mūsų santykiai yra įtempti – jis, duodamas interviu, vis piktuoju mus pamini, turbūt girdėjo, kad kartais jį patraukiam per dantį“, – prisipažino M.Katleris.

Visi humoristai vienoje laidoje – trečiadienio, vakarą 19.30 val. TV3 laidoje „Žvaigždžių dešimtukas“.

Laidos vedėjams Vitalijui Cololo ir Oksanai Pikul-Jasaitienei studijoje talkino žiūrovams puikiai pažįstamas, vienas populiariausių Lietuvos humoristų Džiugas Siaurusaitis. Su žiūrovais sveikinsis jo įkūnijamas herojus Kostia, filmavimo kameras įsileidęs į savo garažą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.