Vaida Grikšaitė-Česnauskienė: „Mane girdi net kaimynai“

„Mis Lietuva 2002“, futbolininko žmona, modelis. Tiek skirtingų titulų visuomenė priskiria Vaidai Grikšaitei-Česnauskienei, bet kartais ji – tiesiog mama. Viešumoje dažnai matoma moteris teigė, kad vaikų auginimas reikalauja daug kantrybės.

Su vyru futbolininku D.Česnausku du sūnus auginanti V.Grikšaitė-Česnauskienė teigė, kad vaikų auginimas reikalauja daug kantrybės.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Su vyru futbolininku D.Česnausku du sūnus auginanti V.Grikšaitė-Česnauskienė teigė, kad vaikų auginimas reikalauja daug kantrybės.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-30 15:08, atnaujinta 2018-01-14 14:12

„Vis dar turiu mokytis kantrybės. Mano vaikai tikrai aktyvūs. Vieną kartą pasakai – negirdi. Antrą kartą pasakai – negirdi. Trečią kartą pasakai garsiau – negirdi. Ketvirtą dar garsiau. Penktas kartas turbūt būna toks, kad mane girdi net kaimynai“, – nuoširdžiai juokėsi dviejų berniukų mama.

Pasak Vaidos, išmokti ramiai bendrauti su vaikais nėra paprasta. Kartais tam gali padėti labai įvairios žaidimų formos.  Stalo žaidimai ar aktyvi veikla kartu – tai puikūs būdai suartėti su atžalomis.

„Futbolas mūsų šeimoje karaliauja visose veiklose. Kad ir šiandien ant žaidimo stalelio iš kukurūzų krakmolo mūsų tėtis Deividas iki 4 ryto darė futbolo aikštelę“, – pasakojo moteris. Šio šeštadieni BTV laidoje „Padėkime augti“ Vaida sulaukė klausimų ne tik apie vaikų auginimą ar modelio karjerą. Laidos kūrėjai pokalbiui su žinoma moterimi parengė ir labai netikėtų temų.

Laidos vedėja Laura Imbrasienė žiūrovų prie ekranų laukia šeštadieniais 10 val. per BTV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.