Iš Andrius Tapino lūpų – pasenusios ekonomikos žinios

Praėjusią savaitę vienas „Auksinio proto“ (LRT televizija) vedėjų Andrius Tapinas tiesiai į televizijos kameras pasakė tai, kas greičiausiai niekuomet nebūtų išsprūdę nei interneto įžymybei Monikai Šalčiūtei, nei politikei Birutei Vėsaitei (nors „Pinigų kartoje“ buvo aiškiai įrodyta, kad pirmoji neskiria pelno nuo pajamų, o antroji – Ūkio ministerijos nuo Energetikos).

A.Tapinas.
A.Tapinas.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 2, 2015, 7:22 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 8:15 AM

Taigi A.Tapinas nė nerausdamas pranešė, kad euras yra vertas 1,2 Šveicarijos franko, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Daugeliui atvipo žandikauliai. Kai buvo transliuojama laida, frankas jau kelios dienos buvo atrištas nuo bendrosios Europos valiutos ir brango tiesiog akyse. Tądien euras buvo vertas jau tik 0,99 Šveicarijos franko.

Argi „Pinigų kartos“ vedėjas neturėtų to žinoti?

Kadangi studijos svečiai nė neprunkštelėjo, žiūrovai netrukus suprato, kad laida įrašyta dar prieš brangstant frankui.

Bet argi ne laidos apie ekonomiką vedėjas turėtų numatyti tokius atvejus? Sakote, tai neįmanoma? Tai kodėl dabar iš TV ekranų bankininkai vienas per kitą giriasi: „Paskolas Šveicarijos frankais imančius žmones mes perspėjome – ši valiuta gali brangti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.