Aktorius Giedrius Savickas: „Man dėmesio netrūksta“

Žinomas kino bei televizijos aktorius Giedrius Savickas prabilo apie savo darbą, kuriam reikia skirti ypač daug dėmesio, ir apie publikos pripažinimą.

G.Savickas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
G.Savickas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2015, 3:22 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 6:17 AM

„Žinote, aš nežinau, ko jie nori iš manęs. Mama nori, kad dažniau paskambinčiau, publika greičiausiai ieško to, ką duodu publikai, bet labiausiai turbūt manęs nori prodiuseriai ir režisieriai“, – pasakojo G.Savickas TV3 laidai VIP.

Artėjant kino filmo „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“ premjerai, žinomas aktorius kuklinosi. „Man dėmesio netrūksta. Kartais net atrodo, kad manęs yra per daug... Jei man reikėtų daugiau dėmesio, aš turėčiau, pavyzdžiui, feisbuko paskyrą. Beje, kažkas jau yra sukūręs mano profilį, – piktinosi Giedrius. – Su tavo veidu žmogus gali daryti ką nori, ką nori reklamuoti, blevyzgoti įvairiausius dalykus. Bet dabar aš nebesijaudinu – jau žinau, kas tas niekdarys.“

Pasak aktoriaus, Lietuvos įstatymai yra per silpni, kad susidorotų su internetiniais sukčiais, todėl jis rado kitą būdą, kaip susitvarkyti su piktadariais.

Be to, žiūrovai gaus progą pasižvalgyti po svarbiausių spindinčių praėjusio savaitgalio renginių užkulisius. Kokios emocijos virė prieš M.A.M.A. apdovanojimus? Kaip vienam ryškiausių muzikos renginių rengėsi vadinamasis Lietuvos elitas? Raudonasis kilimas, dizainerių kurtos suknelės ir ilgos valandos prieš veidrodį.

O ar užteko laiko pasipuošti TV3 projekto „Šok su manimi“ finalo dalyviams? Rodos, konkurso dūzgėms energijos jiems tikrai užteko. Laidos komanda parengė specialų reportažą, kuris bus rodomas laidoje šį antradienio vakarą, 20.30 val., per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.