A. Sakalo žmona Daiva atskleidė, kaip atsikratė 60 kilogramų

Ukrainiečiai onkologas Jurijus Šulga ir gastroenterologas Dmitrijus Naumovas yra netradicinės medicinos stebukladariu vadinamo Boriso Bolotovo mokiniai. Medikai paneigs daugelį lietuvių galvose vis dar egzistuojančių mitų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2015, 9:53 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 2:09 AM

„Druską valgyti yra sveika. Netgi siūlyčiau prieš pietus suvalgyti šaukštelį druskos, kad skrandis imtų veikti“, – netikėtai patarė J.Šulga.

Nors daugelis dietologų savo pacientams pataria atsisakyti pieno produktų, mėsos, bulvių ar kitų kaloringesnių produktų, Jurijus Šulga sako priešingai: „Sveikiausia žmonėms būtų atsisukti į protėvių mitybą. Jie valgė daug bulvių, lašinių. O pats geriausias produktas yra rauginti kopūstai ir agurkai. Raugintos daržovės gali apsaugoti jus nuo vėžio.“

Kita laidos viešnia politiko Aloyzo Sakalo žmona Daiva Sakalė vos prieš kelerius metus svėrė 120 kilogramų. Tuomet ji buvo tapusi nuolatine kardiologų paciente ir netgi kartą buvo paguldyta į ligoninę dėl infarkto grėsmės. Daiva, atsisakiusi kaloringų padažų, cukraus, konservuotų produktų, dabar gali džiaugtis puikia figūra – ji sveria 60 kilogramų.

O štai radijo ir televizijos laidų vedėjas, verslininkas Giedrius Masalskis papasakojo savo įspūdžius iš badavimo stovyklos Latvijoje, kurioje tris dienas nieko nevalgė, tik gėrė vandenį.

Kitas laidos pašnekovas Jonas Nainys prisipažino, kad kartą teko gerti netgi distiliuotą vandenį. Jonas susilažino su bičiuliais, kad dalyvaus kultūrizmo varžybose, todėl staigiai reikėjo sutvirtėti ir numesti riebalinį sluoksnį. „Per parą reikėdavo išgerti penkis litrus distiliuoto vandens. Jo gali gauti tik degalinėse, alyvos ir tepalų skyriuje. Per savaitę tokio režimo nukrito net aštuoni kilogramai“, – atviravo J.Nainys.

Onkologas ir gastroenterologas iš Ukrainos laidos dalyviams atskleidė, kaip labai greitai numesti svorio nesikankinant. „Numesti svorio labai paprasta, čia nėra jokio stebuklo. Didžiausias stebuklas yra ne sulieknėti, o užkirsti kelią ligoms. Atsisakykite majonezo, cukraus, valgykite daug žuvies ir raugintų produktų“, – paslaptimis dalijosi medikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.