Ekrane išsikeikusios „Pinup Girls“ narės: „Atsiprašome gerbėjų“

Baimė ne tik stingdo kūną ir protą, bet ir nuplėšia visas kaukes. Tai patyrė grupės „Pinup Girls“ narės Viktorija Sutkutė (25 m.) ir Simona Nainė (26 m.) dalyvaudamos TV3 siaubo realybės šou „Pasiutę šunys“.

Per realybės šou „Pasiutę šunys“ V.Sutkutė ir S.Nainė virpėjo lyg lapai.
Per realybės šou „Pasiutę šunys“ V.Sutkutė ir S.Nainė virpėjo lyg lapai.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 7, 2015, 11:53 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 9:09 PM

Visada pasitempusios ir mandagios merginos šioje laidoje prapliupo tokiais žodžiais, dėl kurių vėliau teko rausti ir atsiprašinėti, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

„O, f... Eik tu na... ktį! Jeigu dabar kas nors iššoktų, tikrai apsimyžčiau! Fu, kaip smirda, eik tu šikt! Sūčka, ateik čia. Viskas čia netikra, bet mes myžčiojam kaip kokios mažvaikės“, – tokie žodžiai liejosi iš merginų lūpų.

Jos turėjo naktį miške ir apleistame name, kuriame girdėjosi keisti balsai, rankioti netikras žmogaus kūno dalis ir bėgti nuo šunų.

Nors merginos viena kitai nuolat priminė, kad tai tik filmavimo aikštelė, jų kūnai vis tiek šiurpo.

„Noriu atsiprašyti gerbėjų. Gali būti, kad jiems nepatiko tai, kaip mes elgėmės ir kalbėjome, – po laidos sakė Simona. – Bet patikėkite, kad naktį miške tikrai ne įvaizdis rūpėjo.

Kita vertus, pamatėte, kokios mes tikrame gyvenime: kartais besiginčijančios, kartais piktos, bet visuomet viena kitą palaikančios.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.